Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét kezdjek magammal...

Mi a fenét kezdjek magammal középiskola után?

Figyelt kérdés

semmi elképzelésem nincs milyen irányban tanuljak tovább.

nincsen hobbim, se olyan szakma, ami igazán érdekelne. jóformán nem érekel semmi se.

egyetemre nem akarok menni, mert több oka van, amit most nem írnék le, okj-s szakmákat nézegettem, de ami egy kicsit meg is tetszett, az nincs ebben a megyében(Szabolcs megye).

a pincér az, ami megtetszett, de anyáék lebeszéltek róla és én is olvastam róla dolgokat a neten, hogy itthon nem éri meg pincérnek tanulni.

kipróbáltam már festést, rajzot, gitárt, zene hallgatást, sportot stb, de egyik sem érdekel és nem keltette fel az érdeklődésemet, amivel már a környezetemet is bosszantom.

én vagyok defektes?

18 éves lány

2015. júl. 4. 17:20
1 2 3
 11/23 Bob the builder ***** válasza:
100%
mit szoktál csinálni szabad idődben?
2015. júl. 4. 18:42
 12/23 A kérdező kommentje:
takarítani, rendet rakni, kutyákkal lenni és a neten olvasni
2015. júl. 4. 18:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak van pár dolog, amit szeretsz, aminek a közelsége örömet okoz (ebben most bennevan bármi), szóval amiből ki tudnánk indulni.
2015. júl. 4. 18:51
 14/23 Bob the builder ***** válasza:
87%
Kutya tréner, állatorvos?
2015. júl. 4. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Figyi, nem akarlak megbántani, de ilyen hozzáállással Max gyárban tudlak elképzelni. Nem erdekel ez se, az se, helyben nincs, utazni nem fogok, pénzem sincs....az elet nem igy mukodik, penz, idő, es energiabefektetes kell mindenhez. Emeld meg a popsid nagyon gyorsan, mert igy semmit nem fogsz elerni...
2015. júl. 4. 20:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre az a megoldás, hogy random belevágsz valamibe, amiből jó vagy, lehetőleg olyanba, amit meg is fizetnek majd. tanulmányokra gondolok. Utána meg vagy elkezd érdekelni valami, vagy nem. De bármi jobb, mint a semmi.:)
2015. júl. 4. 20:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el csinálni valamit. Mindegy, hogy mit. Aztán rájössz, hogy mi érdekel. Vagy nem.

Én például lassan a 30-hoz közelítek. Eddig három területen tanultam, művészeti, mérnök és bölcsész. Közben dolgoztam, hol itt, hol ott. Ahogy egyre szélesedik a látóköröm, egyre kevésbé tudom elképzelni, hogy hogy lehet azonosulni egy életen át egyetlen szakmával.

A legújabb diplomám még meg se kaptam, de már most tudom, hogy jövőre beadom a felvételit valamilyen közgázos képzésre, mert ki akarom magam próbálni könyvelőként.

Ne várd, hogy majd egyszer jön az isteni sugallat, hogy neked mi lesz a dolgod. Lehet, hogy jön. De egyáltalán nem biztos. Addig is vágj bele, csinálj valamit. Igazából szinte mindegy is, hogy mit :)

2015. júl. 4. 20:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Off: Eloszor azt hittem hogy ezt a tesom irta ki :D

Csakmert mi is szabolcs megyeben vagyunk es szinten nem tudja mit kezdjen magaval.

On: De biztos hogy van valami ami egy nagyon kicsit erdekel.

Mellesleg ha pincer szeretnel lenni akkor ne hagyd, hogy lebeszeljenek. Ha ugy vesszuk akkor ebben az orszagban eleve nem konnyu normalisan fizeto allast talalni, szoval... Bar ha neked is elment a kedved tole az olvasottak alapjan akkor mindegy.

Itt nezelodhetsz:

[link]

2015. júl. 4. 21:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

bahaha, kérdező azért 50 éves korodig valszeg nem kell várnod.

Vagy hát franc tudja, de munkád attól még lehet, hogy nem érdekel semmi konkrét. Vagy, ha megteheted pihenj most 1 évet vagy 2-öt, aztán elmélkedj ezeken.

Nem mindeki tudja mit akar kezdeni magával 18-évesen vagy akár 28 évesen. Lehet elmész majd dolgozni, azt megtetszik a munka, azt elmész valami suliba ami ahhoz kapcsolódik. stb stb

na mind1 defektestől ez messze messze van

2015. júl. 4. 23:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan programok ahol kimesz kulfoldre es dolgozol, cserebe meg kapsz ellatast es nyelvet tanulsz. Vagy egyszeruen csak keress egy helyet ami tetszik, nyari munkaval megkeresed a repjegy arat, es ott meg szerzel egy diakmunkat. Ha nem kezdesz el csinalni vmit ugy nem fogod megtalalni mi az ami illik hozzad. En se tudtam sokaig mi akarok lenni de mikor hirtele mas kornyezetbe kerultem akkor meglattam mi az ami kell es mi az ami nem kell hogy az eletem resze legyen.
2015. júl. 5. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!