Mit tegyek? A szüleim és a párom összevesztek, ami miatt folyamatosan feszültség van a párom és köztem, illetve a szüleim és köztem, amit már nehezen viselek. Nem tudom mihez kezdjek.
1. Válaszoló: már megkértem őket,de folyamatosan nyomást gyakorol rám mindenki.
2. Válaszoló: lehet igazad van,és hagynám az egészet,de rajtam csattan a haraguk..
Még ha Einstein óta minden relatív is, olyan nincsen, hogy a párodnak is igaza volt, és az anyádnak is igaza volt. Legfeljebb, ha ugyanazt mondták volna, de akkor nem lett volna veszekedés belőle.
Nem tudom milyen fontosságú, és jelentőségű kérdésben különböztek össze. De a párod hozzáállása nem szimpatikus nekem. Ha majd a gyerekbneveléssel kapcsolatban más véleményen lesz mint te, akkor is átvált bunkó stílusra???
Lehet nem lenne jó, ha ő lenne a gyermekeid apukája!!!
a "parom" kifejezes itt mit takar? Baratot vagy ferjet?
(ezert is utalom ezt, valahol olvastam hogy parja a zokninak van, az nagyon tetszett).
8-as, a pár az barát, valószínüleg ha férje lenne, akkor úgy is nevezné, hogy férjem...
a kérdezőnek meg annyit, hogy téged ez miért zavar ennyire? egyszerűen nem jönnek ki egymással,ennyi...anyukádról azért lekéne már válnod kicsit, vele akarsz élni/házasságot/gyereket stb? foglalkozz inkább a kapcsolatotokkal ne ilyen hülyeséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!