Mit tegyek? A szüleim és a párom összevesztek, ami miatt folyamatosan feszültség van a párom és köztem, illetve a szüleim és köztem, amit már nehezen viselek. Nem tudom mihez kezdjek.
Köszönöm az eddigi kommenteket.
10-es. Azért zavar ennyire,mert eddig ilyen sosem fordult elő a majdnem 5év alatt,szeretik a szüleim,a PÁROM is szereti őket,ezért bánt a dolog. Főleg hogy én vagyok a céltábla. Arról pedig,hogy" váljak le anyámról" már megtörtént,17 éves korom óta külön élünk.. Egyszerűen arról van szó,hogy szeretném,ha minden a régi lenne,és nem kéne örlődnöm köztük.. És lehet hogy nem anyámmal kötök házasságot,attól még az anyám.. Mindkettőjüket nagyon szeretem és nem választok kettőjük közt. Ami szerintem normális....bár lehet tényleg én vagyok a hülye. :)
szerintem is szard le. most komolyan, a pároddal élsz, ő nem jön ki az anyukáddal.
megoldás-> anyukád akkor jöjjön a lakásotokba amikor a párod dolgozik. te egyedül menj az anyukádékhoz. ezen nem tudom mi olyan bonyolult. valószínű idővel majd megbékélnek, de akkorse neked kéne közéjük állni, állást foglalni.
ráadásul még sírsz is miatta? szerintem tök felesleges majd levívják egymás között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!