Mit kezdjek vele? Elmebeteg?
9-es vagyok. Hát akkor elég anyámasszony katonája lehet a férjed...
Talán próbáld meg azt, hogy te is félbehagyod a dolgokat, mit szól. Pl. Kivasalod az ingje egyik felét, de a másikat nem. Amikor szóvá teszi, akkor megmondod, hogy most te is megsértődhetnél, mert mit irányítgat téged. És akkor felhozod azt, amit tesz, amiért szólsz neki és amin megsértődik. Talán észhez térne.
Sajnos sok pasi (tisztelet a kivételnek) káromkodik, ha valami nem megy. Sajnos az én férjem is káromkodik ilyenkor, pedig egy végtelenül jóindulatú, rendes ember. Most házfelújításban vagyunk, sok mindent Ő csinál, nagyon sokat is dolgozik, de ha nem megy valami (márpedig sűrűn előfordul, ugyanis nem az építőiparban dolgozik, tehát nincs tapasztalata), akkor káromkodik, csapkod. Viszont amikor lehiggadt, akkor beszélünk róla és el is ismeri, hogy ezt nem kellene. Szerintem innen indul a dolog, ha belátja, hibázik, akkor tehet is azért, hogy a későbbiekben ne így legyen. A férjem azt szokta mondani, ilyenkor ne szóljak hozzá emelt hangon, idegesen, mert az olaj a tűzre, hanem inkább simogassam meg a karját és mondjam, hogy "Kicsim, légyszíves, a gyerek is hallja..." Ha higgadt tud maradni az egyik fél ilyenkor, akkor talán észbe kap a másik.
Hát akkor rosszul választottál, beleugrottál egy házasságba, gyerekeket szültél, miközben pontosan tudtad, hogy nem oké a dolog. Továbbra is tudod, hogy nem oké.
A férjed nem elmebeteg, egyszerűen így van szocializálva, és te 10 éve várod a csodát, hogy majd HUSS elszáll az eddigi énje, és a helyébe az a pasi költözik, akinek te képzelted. De ez nem fog bekövetkezni.
"Azt hittem megváltozik"
Nem, felnőtt emberek nem változnak meg. Nem hittem, hogy létezik még nagykorú nő, aki ezt elhiszi...
"Azt hittem megváltozik ha édasapaként él"
Igen, sok nő itt b*ssza el a dógot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!