Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépség szubjektív, de mégis, honnan tudjam, hogy a "szép, jó nő" kategóriába vagy az ellenkezőjébe tartozom?
A barátom nyilvan szépnek meg szexinek tart de alapból meg annyira változó . Van aki nem tart szépnek sőt kimondottan csúnyanak talált mar es van aki nagyon gyönyörűnek lat... Persze , változik az idők folyamán, de honnan szurjem le, hogy most szépnek számítok e vagy sem?
En magam átlagosnak tartom, nem vagyok szep , de nem tudom mások hogy láthatnak... Gondolom, ha tenyleg nagyon szep lennék az csak feltűnne nekem is, meg mindneki megbámulna stb, igaz ?
Én is így vagyok pont. Nem tudom jól nézek-e ki. Illetve azt sejtem, h nem vagyok egy adonisz. De h átlagos, vagy az alatti vagyok-e?
Ha nem egyérzelmű fiú vagyok. :)
Ha gondolod elmondom rólad az őszinte véleményem, ill te is rólam?
Teljesen felesleges ez a kérdés, de mivel önbizalom hiányos vagy, nyilván feltetted, hisz megerősítést vársz, hogy mégis hova tartozol!
Ki a fenét érdekel, úgy őszintén, hogy ki mit gondol? Mindenkinek más a szép! Ha a párodnak tetszel, legyen annyi elég. Olyan soha nem lesz, hogy mindenki szépnek tartson téged.
Előbb magadat kéne szépnek látnod, és elfogadnod magadat olyannak, amilyen vagy!!!
A külsődön tudsz változtatni: sport, egészséges életmód, smink, öltözködés és ha mindehhez egy boldog és elégedett kisugárzás társul, ami a belsődből fakad, hogy meg vagy elégedve magaddal, akkor nagyobb esélyed van arra, hogy a többiek is vonzónak fognak találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!