Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan ismerkedjek, ha a magasságom miatt minden nő kapásból elutasít?
Dehogynincs, és meglepő módon nemcsak szeretem a zenét, de zenész is vagyok, sőt még táncolni is, csak ezek a szalszafélék nem adják. Túrázni is szeretek, sőt szoktam is, tehát dehogynincs nekem hobbim.
Csak pont az említett kettőtől szoktam borzongani (lásd bármilyen egyház-felekezet-satöbbi jellegű közösség, vagy a latintáncolós dolgok), mert mind a kettőről - vannak ilyen ismerőseim, akik ilyeneket művelnek - elmondható, hogy nem "hobbi"-ként üzemelnek, hanem idővel teljesen rátelepednek az emberre, és akár a különböző gyülekezetek, röhejes módon a táncklubok is valamilyen szinten fanatizmust várnak el a klubtagoktól, és ettől erősen szekta jelleget öltenek - pont a salsa-bachata táncikálós ismerősöm lett olyan, hogy az utóbbi időkben szinte már csak kizárólag olyan emberekkel hajlandó szóbaállni, akik szintén riszálnak :)
170 cm magasan is kilátástalan a helyzetem hát még neked...
Én megölném magam ha ekkora lennék mint te, de még így is mindennap eszembe jut, hogy meg kellene ölnöm magam, mert minden problémám a magasságomra vezethető vissza.
5-6 centit rá tudsz pakolni spéci magasított cipővel (akár még többet is - netről lehet rendelni), egy megfelelően kiválasztott frizurával is mehet néhány plusz centi, illetve ha kihúzod magad és jó a tartásod, azzal is.
Olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!