Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan ismerkedjek, ha a magasságom miatt minden nő kapásból elutasít?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, akinek a testmagassága 159 cm. Nagyon sokat próbálkoztam a nőknél, de eddig mindenki visszautasított. Igazából még megismerkedésre se adtak lehetőséget, mert szerintük túl alacsony vagyok hozzájuk. Próbáltam társkereső oldalakat is, de ott a legtöbb nő már az adatlapjára oda írja, hogy az "Alacsony férfiak kíméljenek". Élőben is már csak a velem egy magas vagy nálam alacsonyabb nőknél próbálkozok, de ők is visszautasítanak. Sokszor, ilyen hülye indokkal, hogy ha magassarkút vennének fel, akkor már nagyobbak lennének nálam. Meg hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám. Egyszerűen elment már a kedvem is az egésztől, ha meglátok egy velem egy korú nőt, már az játszódik a fejembe, hogy visszautasít. Hogyan kéne ismerkednem? Van valamilyen társkereső oldal alacsony férfiaknak?

2015. okt. 15. 10:00
1 2 3 4
 31/36 Fingkirály ***** válasza:

Dehogynincs, és meglepő módon nemcsak szeretem a zenét, de zenész is vagyok, sőt még táncolni is, csak ezek a szalszafélék nem adják. Túrázni is szeretek, sőt szoktam is, tehát dehogynincs nekem hobbim.

Csak pont az említett kettőtől szoktam borzongani (lásd bármilyen egyház-felekezet-satöbbi jellegű közösség, vagy a latintáncolós dolgok), mert mind a kettőről - vannak ilyen ismerőseim, akik ilyeneket művelnek - elmondható, hogy nem "hobbi"-ként üzemelnek, hanem idővel teljesen rátelepednek az emberre, és akár a különböző gyülekezetek, röhejes módon a táncklubok is valamilyen szinten fanatizmust várnak el a klubtagoktól, és ettől erősen szekta jelleget öltenek - pont a salsa-bachata táncikálós ismerősöm lett olyan, hogy az utóbbi időkben szinte már csak kizárólag olyan emberekkel hajlandó szóbaállni, akik szintén riszálnak :)

2015. okt. 22. 13:28
 32/36 anonim ***** válasza:
Nekem nagyapám 150 cm magas volt. Hát, akkoriban még nem számítottak annyira a külsőségek, mama is akkora volt.
2015. okt. 28. 21:36
 33/36 anonim ***** válasza:
91%

170 cm magasan is kilátástalan a helyzetem hát még neked...

Én megölném magam ha ekkora lennék mint te, de még így is mindennap eszembe jut, hogy meg kellene ölnöm magam, mert minden problémám a magasságomra vezethető vissza.

2015. okt. 28. 22:51
 34/36 anonim ***** válasza:
Esetleg olyan csajoknál próbálkozz,akik nem szeretik a magssarkúakat és nem is colosok.
2015. nov. 9. 19:52
 35/36 anonim ***** válasza:

5-6 centit rá tudsz pakolni spéci magasított cipővel (akár még többet is - netről lehet rendelni), egy megfelelően kiválasztott frizurával is mehet néhány plusz centi, illetve ha kihúzod magad és jó a tartásod, azzal is.

Olvasd el ezt:

[link]

2015. nov. 9. 20:25
 36/36 anonim ***** válasza:
Fiam! Mikor nősz már fel végre -.-,
2015. nov. 9. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!