Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek az interneten jófiúként?
Ki mondta, hogy jófiú vagy?
Miben merül ki a jófiú-lét?
Én is az vagyok... megértem a helyzeted. Nem könnyű, de nem lehetetlen ;)
Mindeképpen jobb lenne ha tudnál menni valamerre.
"Miben merül ki a jófiú-lét?"
kedves, udvarias vagyok a nőkkel
Épp most dobtam itt egy levelet ezzel kapcsolatban az egyik kommentelő hölgynek, így idézném a levelemből:
Minap éppen kipróbáltam egy társkeresőn:
- a lányok felére tök udvariasan, kedvesen írtam rá, személyesen neki, miután elolvasgattam az adatlapját. S mi volt a vége?: vagy elutasították a flörtöt, vagy válasz nélkül törölték a levelet.
- minden második lánynak viszont elküldtem ezt a sablonszöveget: "Szia! Tetszik a profilod. Tulajt megismerném, ha érdemes rá, hogy egy ilyen férfi, mint én szóba álljon vele! Benne vagy?" - minden nő kivétel nélkül visszaírt, s egy vagy kettő volt közöttük, aki nagyképűnek mondott elsőre, de folytatás utána (tartva a lekezelő, alpári stílust) máris csevegésre hívott (ő engem), és még azt is megtudtam róla, hogy mit evett utoljára.
Én is kedves, udvarias vagyok alaphangon, mégis az eddigi randik nagy részét a második módszerrel hoztam össze, pláne interneten.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!