Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan ismerkedjek, ha a magasságom miatt minden nő kapásból elutasít?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, akinek a testmagassága 159 cm. Nagyon sokat próbálkoztam a nőknél, de eddig mindenki visszautasított. Igazából még megismerkedésre se adtak lehetőséget, mert szerintük túl alacsony vagyok hozzájuk. Próbáltam társkereső oldalakat is, de ott a legtöbb nő már az adatlapjára oda írja, hogy az "Alacsony férfiak kíméljenek". Élőben is már csak a velem egy magas vagy nálam alacsonyabb nőknél próbálkozok, de ők is visszautasítanak. Sokszor, ilyen hülye indokkal, hogy ha magassarkút vennének fel, akkor már nagyobbak lennének nálam. Meg hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám. Egyszerűen elment már a kedvem is az egésztől, ha meglátok egy velem egy korú nőt, már az játszódik a fejembe, hogy visszautasít. Hogyan kéne ismerkednem? Van valamilyen társkereső oldal alacsony férfiaknak?

2015. okt. 15. 10:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
6%

Milyen betegségben szenvedsz ?

Szüleid milyen magasak ? esetleg testvéred ?

2015. okt. 17. 14:20
 22/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beteg. Kamaszkorban volt valami baj a növekedésemmel, talán hormonális.

Mindkét szülöm magasabb nálam, tehát nem a genetikán múlott.

2015. okt. 17. 16:11
 23/36 anonim ***** válasza:
27%
barátnőd volt ?
2015. okt. 17. 23:57
 24/36 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. okt. 18. 08:14
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Hordj magasabb talpú cípőket, nem sokat ér de az a 3-4cm is valami.

Én 173cm magas vagyok, de rám is mondták már lányok hogy alacsony vagyok. Régebben én is sokat küszködtem emiatt, de már rájöttem hogy felesleges és úgysem tudok rajta változtatni, szóval már beletörődtem hogy ekkora vagyok és kész de még ma is irigykedve tekintek a magas férfiakra. Nem kezdek nálam magasabb lányokkal, akármennyire is vonzzanak.. Jó nekem valamennyivel könnyebb mint neked, de így is rengeteg velem egy magas vagy magasabb lánnyal találkozok akiknél tudom nincs esélyem.

2015. okt. 18. 20:44
 26/36 anonim ***** válasza:
8%

Ne hordj semmi ilyesmit nevetséges tanácsok ezek, és még nevetségesebb külsejű egy pótlásokkal magasított férfi :)

Nekem volt alacsonyabb társam, imádtuk egymást és tettünk arra hogy ki mit szól.

2015. okt. 19. 21:49
 27/36 anonim ***** válasza:
35%
Alacsony nők is vannak. Szerintem náluk próbálkozz!
2015. okt. 19. 22:00
 28/36 anonim ***** válasza:
44%
Én ismerek ilyen alacsony srácot. Ő még hozzá elég vékony is. Semmi baja nincs ezzel, hiszen nagyon szép és csinos felesége és családja van. A magabiztosság fontos -hanem a legfontosabb-. Biztosan találsz majd olyan lányt, aki hozzád való.
2015. okt. 20. 13:50
 29/36 Fingkirály ***** válasza:

#19: "Mint az az ismerősöm, aki salsázni járt, meg aktívan mozgott egyházi közösségekben, énekelt is kórusban"

Én mondjuk átlagos magasságú vagyok a 175 centimmel (mondjuk szerintem a huszonévesek között már törpének számítok, mindenki ilyen kétméteres cérnahuszár, huszonéves nőt már lehetetlen, nekik tényleg nemhogy az átlag, nekik kb a 190 centinél van a mérce...), nekem inkább az a problémám az általad említett lehetőségekkel, hogy én meg öreg vagyok (37 éves), már meglehetősen kevés a korombeli szabad nő, akik meg vannak, azok valóban pont ilyesmiket csinálnak.

Viszont én nem nagyon szeretek szalszázni, meg kórusba járkálni, és én magam érezném csalásnak, hogy csakis ismerkedés miatt járjak ilyen helyekre, valakinek úúúú de megtetszek, aztán amikor elhívom randevúra, akkor kiderül, hogy - elnézést előre is, ha valaki a kommentelők közül a két dolog valamelyikét űzi - a mindenféle salsa-bachata-egyéb "sensual dance"-eket szerencsétlen színpadi szárazk*rásnak tartom, és ateista is vagyok, és nemigen tudom átszellemülten dicsőíteni azt, amiben nem hiszek.

2015. okt. 20. 17:54
 30/36 Kései Sirató ***** válasza:
Utolsó, neked semmilyen hobbid nincs? Ha ateista vagy és utálod a zenét, táncot, akkor biztosan van valami más, amit szeretsz. Sportolni esetleg? A természetet, túrázást kedveled? Valamilyen klubba kellene belépned, ahol és ami által sok embert megismerhetsz. Vagy kezdj el valamilyen tanfolyamot!
2015. okt. 21. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!