Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem kerulok lanyok tarsasagaba akkor hogy ismerkedjek lanyokkal?
Figyelt kérdés
Egyetemen tanulok viszont olyan szakon (mernokinformatika) ahol nem sok lany van. Viszont az egyetem teljes mertekben kitolti minden szabadidom ugyhogy sehova sem tudok elmenni ha nem akarok megbukni. Eleg rossz ez a helyzet mert mar lassan 1 eve nem voltam lany tarsasagban. Ami egyreszt eleg zavaro masreszt baratnom se lesz igy egykonnyen.
Milyen helyekre kellene eljarnom hogy lanyokkal tudjak beszelgetni? Uj embereket ismerhessek meg?
21/F
2015. okt. 9. 20:50
1/20 anonim válasza:
Üdv a klubban. Debrecenben tanulsz? 22/F
2/20 anonim válasza:
Én ProgInfós vagyok, és szoftverfejlesztőként melózok, itt sem jobb a helyzet. Alapból néha összejön pár csaj diszkóban, de oda meg nem szeretek járni, marad a netes ismerkedés, az meg nekem nem olyan szimpi, szóval ez engem is érdekelne.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem, Pesten tanulok.
2015. okt. 9. 21:00
4/20 anonim válasza:
2-es vagyok. Egyébként a tindert próbáltad már? Pesten nekem is pörgött mikor ott jártam lehet jó kis villámrandikat tartani. :)
5/20 anonim válasza:
Nekem windows alapú telefonom van, nincsen tinder alkalmazás rá sajnos. De az tényleg műküdik? Miért nem működik így a badoo például? Pedig az is "ugyan az" lényegében.
6/20 anonim válasza:
A tinder működik és kb azért, mert most divat és rengeteg olyan fiatal csajszi regisztrál fel rá, aki amúgy cikinek tartana egy társkeresőt. Igazából a badoo meg hasonló oldalakon meg én még csak ilyen elkeseredett csajokkal találkoztam..
7/20 anonim válasza:
Windows alapún nincsen valami ilyen alkalmazás?
8/20 anonim válasza:
Van Windowsos telefonra is, 6tin néven!
9/20 anonim válasza:
És az a facebookon meg fog látszódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!