Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem kerulok lanyok tarsasagaba akkor hogy ismerkedjek lanyokkal?
Egyetemen tanulok viszont olyan szakon (mernokinformatika) ahol nem sok lany van. Viszont az egyetem teljes mertekben kitolti minden szabadidom ugyhogy sehova sem tudok elmenni ha nem akarok megbukni. Eleg rossz ez a helyzet mert mar lassan 1 eve nem voltam lany tarsasagban. Ami egyreszt eleg zavaro masreszt baratnom se lesz igy egykonnyen.
Milyen helyekre kellene eljarnom hogy lanyokkal tudjak beszelgetni? Uj embereket ismerhessek meg?
21/F
Abból, hogy egyből elkezditek taglalni vagy tizenöt válasz hosszúságában a Tinder technológiai megvalósíthatóságát Windowsos mobilra, a "Felnőtt párkapcsolatok/Társkeresési problémák" téma kellős közepén.
Erre mondtam, hogy látszik, hogy mérnökök vagytok. :D
én is mérnökinfós vagyok :D
el kell járni néha elegánsabb helyekre is, discoban tényleg csak alkalmi partnert talál az ember....
de a legegyszerűbb mód az internetes ismerkedés, egyszerre több lánynál is lehet próbálkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!