Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és hol ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol ismerkedjek lányokkal? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim,akikkel eltudnék menni akárhová.

A suliban volt pár haverom,de azóta ők külföldre vagy Pestre mentek.

Nem nézne ki az hülyén,hogy egyedül beállítok egy szórakozóhelyre,vagy egy bárba és magányos farkasként csajozok??

Utcán a csajok többsége bele van merülve az okostelefonba és rám se néznek.

Egyáltalán hol szoktatok ti csajozni?

Egyébként 190 cm magas vagyok,ez zavarná a csajokat?

21/F

2015. okt. 2. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
te is menj külföldre vagy pestre. probléma megoldva.
2015. okt. 2. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek ismerőseid, barátaid, akkor a netes társkeresés még mindig ott van. Sokan lány is jár hasonló cipőben.

27F

2015. okt. 3. 05:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Bárhol és bárhogy, egy a lényeg: nézz ki jól! A magasságod megvan hozzá, persze az arcod legalább olyan fontos.
2015. okt. 3. 08:01
 4/7 anonim válasza:

A lényeg az önbizalom (persze a kinézet is, de szerintem az is elég ha úgy öltözöl fel ami illik a stílusodhoz). Tudj odamenni és megszólítani a csajt.

Aztán önmagad adod és megy minden magától...de ezt akárhol meg lehet csinálni, ahol meglátsz egy szimpatikus lányt...

2015. okt. 3. 08:14
 5/7 mikeXxX ***** válasza:
Ha Budapestre költözöl ne hidd hogy több az esélyed szerintem bár a magasságod az jó sajna én csak 178 vagyok és nekem sokszor ez a baj csajozásnál hogy hasonló magasak így magassarkút mellém már nem vehetnek fel de a szép arc és a határozottság az elengedhetetlen ha ez nincs meg felejtős vagy nálam mindkettő megvan és így is szingli vagyok legalábbis még jelenleg valamint az engem is kiakaszt mindig ha látok egy lányt az bele van szerelmesedve az okos telefonjába vagy nyomkodja vagy beszél rajta ezt fel is tettem itt kérdésként és azt írta sok lány hogy menjek oda hát nem tudom ha valaki beszél rajta vagy nyomkodja és oda mennék, hogy helló szia akkor biztos elküldene ha melegebb éghajlatra (pesti style). viszont azt elárulhatom neked hogy Németországban éltem és ott 5x ennyi nő flörtölt velem mint magyarba így most tojok is rájuk kicsit beképzeltek a budapesti lányok (tisztelet a kivételnek ) csak sajna haza kellet jöjjek 2 évre !
2015. okt. 3. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem,nem nèzne ki hülyèn :) Nem azt nèzi a lány,hogy egyedül vagy társaságban van,annál is inkább,hogy megszólítod ès van benned valami olyan,amivel megfigod őt :') 18/L
2015. okt. 3. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyedül azért rossz mert haverokkal könnyebben feldolgozod a visszautasítást (ha olyanok a heverjaid és nem kiröhögnek). Egyedül meg akár 1 visszautasítás is megtörhet és lőttek az estének. Bár ez függ a személyiségedtől is, hogy te hogy viseled általában a visszautasításokat.
2015. okt. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!