Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan ismerkedjek, ha a magasságom miatt minden nő kapásból elutasít?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, akinek a testmagassága 159 cm. Nagyon sokat próbálkoztam a nőknél, de eddig mindenki visszautasított. Igazából még megismerkedésre se adtak lehetőséget, mert szerintük túl alacsony vagyok hozzájuk. Próbáltam társkereső oldalakat is, de ott a legtöbb nő már az adatlapjára oda írja, hogy az "Alacsony férfiak kíméljenek". Élőben is már csak a velem egy magas vagy nálam alacsonyabb nőknél próbálkozok, de ők is visszautasítanak. Sokszor, ilyen hülye indokkal, hogy ha magassarkút vennének fel, akkor már nagyobbak lennének nálam. Meg hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám. Egyszerűen elment már a kedvem is az egésztől, ha meglátok egy velem egy korú nőt, már az játszódik a fejembe, hogy visszautasít. Hogyan kéne ismerkednem? Van valamilyen társkereső oldal alacsony férfiaknak?

2015. okt. 15. 10:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%

Még valami, csak mert egy férfi alacsony, nem csak alacsony nője lehet, és csak mert egy nő pici, még nem biztos, hogy nem a magas pasikért van oda.

Ismerek olyan nőt, akinek látványosan alacsonyabb a párja. Én meg alacsonyként voltam már nagyon magas pasival is. Szóval nem ilyen egyszerű a képlet, hogy a picik csak picikkel, a nagyok csak nagyokkal.

Járj el társaságba, és keresd azt, akivel összepasszolsz, de ne a méretre koncentrálj, mert azon a téren az igények egyediek.

2015. okt. 15. 14:39
 12/36 anonim ***** válasza:
69%

155 cm-es bnőmnek csak a magas pasik tetszenek, 180-190 cm-esek.

Kérdező, ha nem veszed magadra elmesélnék valamit. Én az alacsony pasiktól eleve viszolygok, elmondom, miért. Eddig akárhány alacsony ffit ismertem meg (főnök, kolléga, ismerős)mindnek kiállhatatlan természete volt. Kis agresszív görcsök voltak, mintha mindenáron bizonyítani akarnák, h ők igenis erősek, férfiasak, stb és ezt mindig nagy hanggal, erőszakos, nyomulós, levakarhatatlan stílussal tették. Napóleon-komplexus, asszem ez a neve ennek a viselkedésnek.

Inkább ez lehet az oka az alacsony pasik elutasításának, na de ezt mégsem illik belevágni a másik képébe, ezért talál ki kényszerűségből olyan hülye indokokat a nő, h ha magas sarkút venne fel, akkor már magasabb lenne a srácnál és ez mekkora tragédia.

2015. okt. 15. 15:54
 13/36 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a környezet és a tapasztalatok, a sok visszautasítás tette őket ilyen emberré. Én is megváltoztam valamennyire. Mikor elkezdtem ismerkedni a nőkkel még más személyiség voltam.
2015. okt. 15. 16:52
 14/36 anonim ***** válasza:
45%
Csak úgy mellékesen, tipikus, hogy ha egy alacsony pasi határozottan viselkedik, asszertív, domináns, akkor napóleon komplexusa van, ha ezt egy átlag vagy magas pasi teszi, akkor meg alfahím.
2015. okt. 15. 17:13
 15/36 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó, ki bezsélt itt határozottságról. Agresszióról volt szó meg nyomulásról.
2015. okt. 15. 17:31
 16/36 anonim ***** válasza:
51%
Az a szörnyű nagy igazság, hogy sajnos te az alacsonyak között is nagyon alacsony vagy. Ezért kegyetlen az élet, mert valakinek csak megszületni volt nehéz, a te eseted viszont tényleg nagyon egyedi. Sajnos magamon tapasztalom, hogy a csinosabb nők 173 centi alatt is csak akkor vesznek emberszámba, ha az átlagnál jobban nézel ki és emiatt nem kell szégyenkezniük, ha egy alacsony pasi mellett mutatkoznak. Ezt úgy képzeld el, mintha egy jóképű férfi egy 110 kilós nővel beszélgetne és mindenki azt gondolná, ennek az embernek elment az esze, hogy ilyen emberekkel társalog, valami nem stimmel vele. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy egy ideig ne foglalkozz ezzel a problémával és csak a karrieredre és a pénzszerzésre fókuszálj, mert azzal valamivel könnyebb lesz később érvényesülni, még ha nem is találod meg az igazi szerelmet. Egyébként nincs valami egészségügyi problémád, vagy a családban genetikailag örökölted a magasságodat? Ez azért fontos, mert az embernek először a saját problémáit kell tisztáznia, anélkül képtelen magát elfogadni.
2015. okt. 15. 22:36
 17/36 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező, én kérdeznék valamit. Téged zavarna, ha olyan nővel hozna össze a sors, aki magasabb lenne nálad, és ez esetleg mások számára is feltűnő különbség lenne?

Nekem van egy ismerősöm, együtt jártunk főiskolára, nők között viszonylag magasnak számít, évekig nem tartottuk a kapcsolatot, aztán mire újra felvettük a fonalat, azt láttam, hogy van pasija, ráadásul a pasi látványosan alacsonyabb nála, de ők jól elvannak így együtt.

2015. okt. 15. 23:26
 18/36 A kérdező kommentje:

Ezt a betegséget már nem lehet kezelni. Kamaszkorban kellett volna orvosokkal konzultálnom, és akkor kaphattam volna növekedési hormont. De ilyen idős korra már befejeződött a növekedésem, és már semmit nem tehetek. De ha valaki másképp tudja, akkor nyugodtan írhat.

Engem nem zavarna ha nálam magasabb lenne a lány, régen próbálkoztam náluk is, de mind visszautasított. Egyébként nem nehéz nálam magasabbnak lenni, mivel szinte mindenki magasabb nálam.

2015. okt. 16. 08:46
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy nem célzottan társkeresésre kellene koncentrálnod, hanem csak társaságban mozogni. Mint az az ismerősöm, aki salsázni járt, meg aktívan mozgott egyházi közösségekben, énekelt is kórusban. Most nem tudom annyira, mi van vele, nem tartjuk olyan szinten a kapcsolatot, de azt tudom, hogy idén nyáron nősült, ő is picike, vékonyka, szemüveges is. Ő nagyon lazán vette.
2015. okt. 16. 12:21
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
van valami pár is, ahol a nő két méter kb, pasi meg kb. 150?? nem tudom, 40-50 centi tuti van.
2015. okt. 16. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!