Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek? 24n
Fiatalabb férfi, idősebb nő.
Nekem 1 pozitív és egy kérdőjeles tapasztalatom van kezdeményezés téren. Szóval 50%-50%...bár az utóbbinak is bejövök, csak nem szólít le...
A 18-20 éves korosztályról van szó. Mennyire mernek, azaz pl. mertetek ti ebben a korban kezdeményezni idősebb, + 5-6, akár 8 évvel idősebb nőnél?
Mert a nézegetés meg az ilyesmi megy, de semmi több...
#7 24 évesen szottyadt? :D Szerintem te még életedbe nem láttál egy igazi nőt sem Mr./Mrs. kutyánaksekellek.
Azt csinálok amit én akarok. Mert megtehetem. Mert van hozzá tartásom, erőm. Nem egy besavanyodott vénkisasszony vagy vénemberke vagyok, mint te. Szánom a hozzád hasonlókat, aki úgy járnak- kelnek, hogy másokba próbálnak belerúgni, mert a saját nyomorúságukban elvesztek. Ne irigykedj, változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!