Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem gondoljátok, hogy ez a sikertelenségetek oka?
Azt mondjátok, a nőknek vannak magas elvárásaik, de a kérdésekből és válaszokból egészen más jön le.
Átlagos nő a férfiak szerint:
átlagos nő a valóságban:
átlagos (vagyis, ahogy írták, inkább már csoffadt) testalkat a férfiak szerint:
átlagos testalkat a valóságban:
és ami még megdöbbentő:
átlagos férfi szerintem (nekem speciel nem gyere be):
átlagos férfi a férfiak szerint:
(most tekintsünk el attól, ki ez az úr)
jóképű "férfi" a férfiak szerint:
jóképű férfi szerintem:
(direkt írtam "szerintem"-et és nem "Nők szerint"-et, mert itt nőktől nem találni olyan egybehangzó véleményeket)
Mióta jóképű az a hosszúhajú köcsög?
Robert Pattinson viszont tényleg az.
Ez hogy kinek mi a szép tök szubjektív dolog, nem szabad ilyen nagyokat állítani :D Pl nekem az "átlagos" testalkatú sokkal jobban bejön. (De az nem a demi lovato? Az meg híresség és az is szarrá fogyókúrázza magát, nem?)
20/f
3as hogy felháborodott :D de szánalmas
amúgy ezt én is észrevettem. a pasik azt mondják ők átlagos lányoknál próbálkoznak, csak sajnos ha meg kell mutatni kit gondolnak annak, akkor elkezdik mutogatni az ilyen fajta szebb lányokat.
Te,vagyis ti a kérdezővel,pont azért lázadtok,mert Szerintetek a pasik szerint más a szép,csúnya,átlagos/(mert másoknak más tetszik)
Akkor én miért ne lázadhattam volna a 3.kommentemben?
És pont te szólsz be ezért?
Kb 2-3 hete azt mertem írni egy kérdésedhez, hogy Kim Kardashian nem vékony, sôt, egy nagyon elônytelen fotó volt, és azt írtam csoffadt. Te azóta ezen lovagolsz kérdezô, és ez alapján általánosítasz. Nekem bejön az is, ha valaki nem feszes, nekem bejönnek az átlagos lányok. Ha már általánosítunk, akkor inkább beszéljünk a nôk elvárásairól amik kb 3-400%-kal haladják meg a férfiak elvárásait. A nôk nem szerelmet keresnek, hanem státusz szimbólumot. Egy tökéletes, jól öltözött, jó testû, karakán arcú férfit, akivel lehet villogni.
Sajnálom a normális lányokat (kb 1-2%-a az összes nônemûnek), hogy az ilyenek miatt bélyegzik meg ôket.
Pontozzatok le ahogy szoktatok máskor is, pont telibe fośom, akik értik amit mondok úgyis tudják, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!