Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arab férfiak mennyire állnak távol (vagy közel) a M. O. -i (női) "férfi ideáltól"?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ízlése és az is alakulhat ha érzések párosulnak egy ember iránt...

Nekem személy szerint az északi típusú emberek jönnek be, így nem kifejezetten az eseteim.

2015. okt. 11. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Vannak köztük jóképű kivételek, de azokat inkább a filmvásznon látni, nem az utcán.

Az európai férfitípus jön be, maximum még a dél-amerikaik közt akadnak helyesek (de ott is inkább azok, akik az európaiakra hasonlítanak), de az ázsiai, afrikai férfiak nagyon távol állnak az ideálomtól.

2015. okt. 11. 00:53
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Emberfüggő, nekem a sötét haj sötét szem tetszik elsősorban, szóval nekem ok. Nyilván, azoknak, akik a szőkéket szeretik, kevésbé lesznek vonzóak.
2015. okt. 11. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2015. okt. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!