Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire meg vannak keseredve a férfiak?
Mindegy, milyen kategóriába írok kérdést, ha kiderül, nő nemű vagyok (nem kell a korom se), azonnal jön egy halom privi "Szia, ismerkedsz?" "Hogy nézel ki?" "Hol laksz, hány éves vagy?" vagy kevésbé kultúráltabb módon "Melled mekkora?"
Aztán mindegy, hogy épp arról kérdeztem, milyen tápot vegyek a bébi hörcsögömnek, mikor dob ki új albumot az Amon Amarth, vagy miben menjek az unokatesóm diplomaosztójára.
Ennyire eligénytelenedett mindenki?
Aztán ha megmondom, foglalt vagyok, én vagyok a rossz, gonosz banya, mert nem írtam oda a kérdéshez, hogy nem ismerkedek.
És mikor dob ki új albumot az Amon Amarth? Én is bírom őket. :D
Amúgy meg én is meg vagyok keseredve, szoktam írni egy-két nőneműnek, hátha.. De sose tolakodó módon, ha nem vevő rá, akkor meg megértem és elköszönök. Ennyi. :) Elhiszem, hogy idegesítő a sok privi.
De, hogy emiatt lenne igénytelen valaki.. Társkeresők nem érnek semmit, Tinder és társai meg főleg nem. Akkor mi marad, ha vidéken laksz egy kis településen?
Helló
Valaki pont egy hasonló kérdést tett föl nem rég ,szerintem itt találhatsz hasznos válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Abban reménykednek hátha végre legalább lenne egy olyan nő az életükben,aki legalább egy esélyt adna neki...
Igen,ez manapság már hatalmas szó nagyon sok férfinak,mert a nők iszonyúan felszínesek,és csak a legjóképűbb,izmos bunkókkal állnak szóba egyáltalán...
Nem eligénytelenedés ez,hanem szimplán próbálkozás.
Mindig reménykedünk abban,csak ki tudja miért,hogy na hátha ez a nő legalább a normálisabb kategóriából való,és egy esélyt adhat,hátha ő nem annyira felszínes mint a többi.
Aztán általában kiderül,hogy akivel beszélnek,az is ilyen,és mennek tovább a következőre,meg a következőre és így tovább...
24/F
De miért kell azokat a nőket zaklatni, akik ńem ilyen okból kifolyólag írtak?
Elvégre van egy csomó ismerkedési problémás női kérdés is.
Csak gondolom, az a nő már nem kell, akinek magának is gondja van az ismerkedéssel, mert ott vagy külsőre, vagy jellemre nem ül valami.
Igazam van, vagy igazam van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Azt hiszem, ő a Ti emberetek, utolsó, és hasonló próbálkozók
Ebben az a vicces kedves kérdező, hogy sokan az ismerkedési problémával küzdő lányok közül sem vevőek itt az ismerkedésre. De nem is értem, hogy ha ezt is elutasítják, akkor mit várnak az élettől? Én azt mondom minden lehetőséget meg kell ragadni, hátha. :)
De ha eleve úgy állnak hozzá, hogy itt nem, meg se próbálják, de az életben sem megy nekik, akkor mégis mit akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!