Nagyon el vagyok keseredve a melleim miatt! A férfiak is igy látják/látnák ahogy ezt ahogy Én? Bővebben lent!
ha párod van akkor miért más férfiakra gondolsz h ők mitszólnának hozzá?
a párod valszeg semmit, ő elfogadná
A párod előtt -nem értem, hogy miért szégyenled a testedet.
Valószínű, hogy tudja és érti a változás okát.Az is lehet, hogy beléd szerelmes és nem a melledbe.Együtt hoztátok létre a lányotokat.
Más pasinak miért is kellene megundorodni?
Miért is kellene látnia?
ha nem mutatkozol más pasik előtt meztelenül, senkisem fogja látni h lóg a melled, mivel a pushup melltartók csodákra képesek.
hamegmár más pasik meztelenül látnak, akkormeg gusztustalan vagy.
jajj b*us olyanokat írtok,hogy sírok xD. nem kell megcsináltatni hallod 13 éves vagyok nem mondom,hogy szép a mellem de csúnya sem az a gondom,hogy túl hamar nőtt meg ennyi. amúgy meg szerintem nem a külső a lényeg hanem a belső oké a külső is pl: nekem van egy 16 éves barátom mondtam neki,hogy hamar nőtt meg de azt mondta nem zavarja !!!
nem vagyok szép de csúnya sem oké ő szereti a külsőmet is de a belsőmért rajong szóval szerintem a plasztika hülyeség a férfiak utálják ha egy nő mű vagy nem igazi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!