Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire meg vannak keseredve a férfiak?
Mindegy, milyen kategóriába írok kérdést, ha kiderül, nő nemű vagyok (nem kell a korom se), azonnal jön egy halom privi "Szia, ismerkedsz?" "Hogy nézel ki?" "Hol laksz, hány éves vagy?" vagy kevésbé kultúráltabb módon "Melled mekkora?"
Aztán mindegy, hogy épp arról kérdeztem, milyen tápot vegyek a bébi hörcsögömnek, mikor dob ki új albumot az Amon Amarth, vagy miben menjek az unokatesóm diplomaosztójára.
Ennyire eligénytelenedett mindenki?
Aztán ha megmondom, foglalt vagyok, én vagyok a rossz, gonosz banya, mert nem írtam oda a kérdéshez, hogy nem ismerkedek.
Pontosan ez az,amiről oda is írtam,hogy nekem teljesen jó lenne egy átlagos nő is.
De én nem kellek az átlagosoknak sem,mert ők is csak a legjóképűbbekre vannak ráizgulva,arra meg születni kell sajnos,az genetikai adottság,vagy van vagy nincs.
És mivel nincsen,így azok az átlagos lányok sem adnak még csak esélyt sem...
24/F
Próbálkoznak. Ezzel még nem is lenne baj. De sokszor tényleg kellemetlen, ahogy teszik, tisztelet a kivételnek, mert van azért, aki normálisan áll hozzá. De az ismerkedős privikre adott - ne haragudj, nem ismerkedek, nem vagyok egyedülálló - jellegű válaszaimra többször érkezett olyan kellemes kis reakció, mint pl.: "sz.patnálak", "hülye f asz", "rohadt r. banc", meg hasonló gyönyörűségek. :)
Én, személy szerint nagyon-nagyon hiányolom azt a lehetőséget, ami régen volt itt, hogy be lehetett állítani, hogy írhatnak-e nekünk privátot a felhasználók, vagy sem.
Mai átlagos beszélgetések:
fiú: helloka, na mutass már valamit, küldj képet jooo
------------
ha esetleg egy értelmesebb férfi ír a lányra, akkor a lány első mondata:
fiú: szia, új vagyok itt és azt szeretném kérdezni, hogy...
lány: bocsi, van barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!