Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek? 24n

Figyelt kérdés

Fiatalabb férfi, idősebb nő.

Nekem 1 pozitív és egy kérdőjeles tapasztalatom van kezdeményezés téren. Szóval 50%-50%...bár az utóbbinak is bejövök, csak nem szólít le...

A 18-20 éves korosztályról van szó. Mennyire mernek, azaz pl. mertetek ti ebben a korban kezdeményezni idősebb, + 5-6, akár 8 évvel idősebb nőnél?

Mert a nézegetés meg az ilyesmi megy, de semmi több...

2015. okt. 12. 11:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
91%
Már öregnek tetszik lenni.
2015. okt. 12. 11:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Mázlimra szépnek is. ;)
2015. okt. 12. 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben, ami azért magába foglal jó néhány ezer főt, egyetlen 18-20 éves srác fejében se fordult meg, hogy 24-26 éves csajokkal ismerkedjen, ugyanis az ilyen idős csajok általában a harmincas férfiak társaságát keresték. Őszintén, egy 18-20 éves tacskó hogy tudna versenyezni egy harminc éves férfival, akinek már amellett, hogy sokkal több tapasztalata van, még egzisztenciálisan is önálló, ami azért sokkal vonzóbb a legtöbb nő szemében, mint egy anyukával meg apukával élő srác, aki épphogy most kerül ki az iskolapadból. Nekem ilyen fiatalon eszembe se jutott, hogy idősebb nőkkel kezdjek, mert egyrészt ismertem a konkurenciámat és tudtam, hogy veszett ügy lenne velük versenyeznem, másrészt meg eleve nem is akartam egy olyan társat, aki olyanokat várna el tőlem, amiket nem tudok nyújtani. Az említett korosztályba tartozó nőknek (igazából az esetek legnagyobb részében csak lányok, de ez csak az én véleményem) olyan igényeik vannak, amiket nemhogy egy 18-20 éves, de egy velük egyidős férfi se tud teljesíteni. Természetesen simán kezdeményeztem volna idősebb nőknél, ha olyan elvárásaik lettek volna, amiket én is meg tudok ugrani, de 19 évesen, egy velem egyidős motorral meg egy félszobás albérlettel labdába se rúghattam olyanok mellett, akiknek saját lakásuk, autójuk és stabil munkahelyük van. Persze ilyenkor minden naiv idealista előrángatja az érzelmi értékeket és rázendít a "szerelem nem számokon múlik" kezdetű végtelenül elcsépelt közhelyre. Való igaz, egy 18 éves simán tudhat olyan fejlett lenni érzelmileg és szellemileg, mint egy 30 éves, de őszintén, kit érdekel ez, ha a harminc éves az érzelmek mellé le tud tenni egy kéthetes nyaralást Korfun és havi nettó 170 rugót.

Persze az szép mese, hogy a 18 éves srác meghódítja a 25 éves nőt, aztán boldogan élnek amíg blabla..., de ahogy azt írtam, ez csak egy mese, ennyi erővel azt is remélhetnénk, hogy egy nap egy szürke mágus kopogtat be az ajtónkon, hogy dobjunk bele egy varázsgyűrűt a kedvéért egy vulkánba a világ túloldalán. Félreértés ne essék, ez nem pesszimizmus, hanem realizmus, bár manapság a kettő gyakorlatilag egymás szinonimája.

2015. okt. 12. 11:26
 4/17 anonim válasza:
Egy 24 éves néni már csak korához képest szép. Egy 15-16 éves lánnyal nem tetszik tudni felvenni a versenyt.
2015. okt. 12. 11:38
 5/17 opened paradise ***** válasza:

2.

Pofátlan,de tetszett :D

Kezdeményezni nem nagyon,illetve nem akartam,de ha lett volna egy olyan,akiérr megéri,akkor megtettem volna.

Viszont imádtam akkor ezt a korosztályt!

Szóval,ha egy ilyen korú lány kezdeményezett,örültem,mint majom a farkának.

2015. okt. 12. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:

nekem barátnőm 22 éves létére 16-nak néz ki...

volt osztálytársam anyja 50+ létére 30 körülinek néz ki...

viszont van ellen példa is amikor valaki 20 és kinéz 35-40-nek...

nagyon nem mind1, hogy az emberen mennyire látszik a kor...

persze lehetnek ebből nagy meglepetések is...

szerintem ha jól néz ki és fiatalos simán mernek kezdeményezni náluk azok akik am is kezdeményeznek a kortársaiknál, viszont aki másnál se mer azok az idősebbeknél sem fognak szerintem...

22F

2015. okt. 12. 11:57
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem mindig nálam öregebb barátnőim voltak.Nem mondom azt,hogy mert annyira érett vagyok/voltam a koromhoz képest,csak velük jobban kijövök valamiért.

18f

2015. okt. 12. 12:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatot tudok megosztani veled. 20-on évesen én 38-45 környékiekkel találkoztam táncházban. Valahogyan tanulni kellett. Nem akartam mást. A "profik" csúnyák voltak, a fiatalok beképzeltek, az a korosztály pedig bátorított. Ők voltak azok, akiknek tetszettem. Nem én kezdeményeztem, de elfogadtam a tetszésnyilvánítást, és páran közülük többet is hagytak, mint csak kíváncsiskodni. Engem a környezetem akkoriban nagyon félénknek ismert. Ki nem nézték volna belőlem, miket műveltem kettesben egy adag bátorítás után valakivel, aki akár az anyám lehetett volna :) 5-6 év miatt aggódsz? Akkor mit szólsz 25-6 évhez? :) A korosztályomtól meg hallgattam a nagy dumáikat, és napnál is világosabb volt, hogy egy szó sem igaz belőle. De persze kussoltam. Viszont kapcsolatot ápolni meg ilyesmi, természetesen lila gőzöm sem volt róla. Így utólag visszagondolva gorombának mondanám egykori önmagamat az idősebbek szemében. Az akkori önmagam bőrében pedig szimplán nem érdekelt olyasmi, aminek a létezéséről sem volt fogalmam. Megtenni valamit testileg, és emberileg is részt venni benne az nem ugyan az fiatalon, mint később.

Magáról a célkorosztályodról biztosra veheted, sokkal inkább a könyvekből olvasott butaságok, meg a fellengzős pasidumák vannak a fejükben, nem a realitás. Higiéniáról is kevesebb fogalmuk van, mint 10 évvel később. A mentálhigiéniáról is. A fiatalabbakkal ismerkedni is inkább a nálad jóval idősebbek szeretnek. Te a 24 éveddel szerintem nem igazán passzolsz még közéjük. Főleg abban jósolok problémát, hogy lesz-e elég merszed egymagadnak, ami kettőtöknek is elég lesz? Ha tippelnem kell, a sokkal idősebbek az olyasmit "már nincs mit veszítenem" alapon csinálják. Ha balekot akarsz fogni gyerekeket neveltetni vele, egy próbát persze az is megér, de előfordulhat, hogy a szüleivel kell majd megmérkőznöd, és nem biztos, hogy ők is balekok lesznek.

Ha bármi konkrétabb szitun filozol, privin is elérsz. Saját tapasztalataim erejéig segítek tanácsokkal, amennyit tudok.

Sikeres vadászatot

2015. okt. 12. 13:38
 9/17 A kérdező kommentje:
# 3 Köszönöm szépen, hogy így kifejtetted a válaszodat. Én sosem terveztem, hogy fiatalabb sráccal jövök majd össze, igazából ezt a két srácot kivéve senkin sem akadt meg a szemem a fiatalabb korosztályból. Egyik 4, a másik 5 évvel fiatalabb nálam. Az előbbivel rajtam múlott, hogy nem történt semmi, de nem a korából fakadóan alakult ki, hanem mert nem volt túl gátlásos ember. Én egyenes és őszinte vagyok. Ő más utakon járt, az őszinteséget pedig hírből sem ismerte. Az utóbbi pedig csak nézeget. Kérdőjelez helyzet, eset még.
2015. okt. 12. 15:35
 10/17 A kérdező kommentje:

# 4 Egy normális 18, 19 vagy 20 éves férfi se kezd ki egy 15-16 éves fejletlen (testileg és észbelileg is) kislánnyal. Ez csak a te beteg agyad szüleménye.

A lelked is eladnád a sátánnak, ha csak fele olyan jól néznél ki, mint én. :) Attól, hogy te senkit nem tudsz megkapni vagy megszerezni, nem kellene önlejáratásba kezdened. Fel a fejjel, békuci. ;)

2015. okt. 12. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!