Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Magyarországon jellemző ez a hihetetlen nődominancia a párkapcsolatokat tekintve?
Nem vagyok túl 30-on. Még húsz se vagyok, és engem aztán nem kezelgetett senki a párom előtt. Aki tetszett nekem, az nem vett észre, és figyeltem, hogy miket csinál és a hozzá hasonlók is.
De ti nem is átlagosok vagytok, hanem idióták ezek alapján. Senkinek nem kellettek így. Hímsoviniszta hü..e f@.zok. :)
Kedves vagy 18-as, amit írsz, de mi "átlagosak" nem sokra megyünk, ha nem jövünk be a normális csajoknak sem.
Én nem így látom azért, ahogy a kérdező vagy a többi hsz.
Persze ugyan úgy mint a férfiaknál, a nőknek is a jóképű, sportos, pénzes palik jönnek be, de nem mindegyiknek. Én látok ilyent is olyant is. Átlagos vagy inkább átlag alatti külsővel rendelkező pasinak is lehet csaja, nem is ritka ez.
Szerintem az azonos kvalitású emberek találnak egymásra, meg lehet figyelni, vagy egy szép vékony alkatú nő, vagy vékony és arcra helyessel vagy erős alkatúval aki helyesnek, vonzónak talál tetszik neki.
De van akik nem alapból kimagaslóan szépek, de mégis szépek, ő is olyan párt választ aki hasonló, összeillenek.
De a duci emberek is eléggé hasonlóan jönnek össze, szóval nem gyakori az alkati különbség, ha pedig van, akkor valami más tulajdonsága nagyon befolyásolja.
rinya kórus:
"utáljuk a tejet, mert feketeeeee!!!!!
dehiszen a tej fehér!
akkor azéééér'"
xdddd
sírok rajtatok komolyan xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!