Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon hihetetlen, abnormálisn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hihetetlen, abnormálisnak tűnő dolog, ha egy nőnek nem megy a pártalálás? (Egyáltalán nem, sehogy. )

Figyelt kérdés
Aki ilyen, az selejt?
2015. szept. 29. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

Sztem nem, vagy legalábbis nem jobban, mintha egy férfi nem talál. Illetve remélem nem selejt, mert akkor én is az vagyok...

26F

2015. szept. 29. 23:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát eléggé érdekes dolog,de attól is függ miért nem megy neki.

Külső adottságai nagyon rosszak,vagy nagyok az igényei,ezek szoktak játszani általában...

2015. szept. 29. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Attól mert nincs senkid, nem vagy alacsonyabbrendű, csak nincs betöltve egy hiány az életedben.
2015. szept. 29. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. szept. 29. 23:14
 5/13 RRR ***** válasza:
lehet,hogy csak nem jó a társaság amiben keresel
2015. szept. 29. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Állj. Szerintem ez nemtől teljesen független. Legalábbis, én pasi vagyok és jelenleg nincs senkim. Bár csak nem rég jöttem ki egy hosszú kapcsolatban, már teljesen túl vagyok rajta, azonban nem érdekel a dolog. Nem érdekel, mert nincs a környezetemben olyan, akivel el tudnám képzelni. Pedig rengeteg nő ismerősöm van és számuk csak folyamatosan gyarapszik. Mégsem fog meg egyik sem. És ez szerintem simán hihető illetve reális, hogy az ember nehézkesen talál rá arra akivel el tudná igazán magát képzelni és képes lenne vele hosszútávra tervezni. Ugyan hiszek abban, hogy kialakulhatnak dolgok, azonban jobb vonzalomból és közös szimpátiából építkezni, mint a semmiből vagy épp mínuszból.
2015. szept. 29. 23:33
 7/13 anonim ***** válasza:
5%

Nem vagy selejts. De leszbi még lehetsz, szívesen kezelésbe veszlek édike :3

27/N/Leszbikus

2015. szept. 29. 23:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Üdv a selejtek klubjában. 28F
2015. szept. 29. 23:58
 9/13 anonim ***** válasza:
...mármint én is ott vagyok. #8 voltam.
2015. szept. 30. 00:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem selejt, csupán ez a dolog nem megy neki. mesélnél róla,hogy miért nem, vagy szerinted mi az oka,amiért nem megy?
2015. szept. 30. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!