Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben hol lehet komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehet komoly férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hol lehet Debrecenben igazi férfiakkal ismerkedni? 25 éves vagyok és egyetemre járok. Emellett besegítek a családi vállalkozásunkba, így lényegében semmi szabadidőm nincs. Hétvégente, ha elmegyünk a barátnőkkel bulizni mindenhol csak fiatalabb fiúkkal találkozik az ember, sehol nem találni 25-30 év körüli férfiakat. Ha esetleg akad is, azok kocsmatöltelékek, vagy jövőkép nélküli lavírozók. 2 éve vagyok egyedül és már hiányzik a párkapcsolat. Átlagos normális lány vagyok, mégsem találok senkit, akivel komolyabban lehetne tervezni, stb. Hasonló korban lévő átlagos, értelmes nők és férfiak! Ti hol ismerkedtek? (Ez nem társkereső hirdetés, csak ötleteket, tanácsokat várok). Köszönöm. :)

2015. szept. 5. 23:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
kösz, erre én is kíváncsi vagyok!!
2015. szept. 6. 00:00
 2/30 anonim ***** válasza:
10%
A fogalmazásodat nézve, nem tűnsz egyetemistának.
2015. szept. 6. 00:01
 3/30 A kérdező kommentje:
Második. :) Ez egy egyszerű fórum. Ne várd, hogy egy doktori disszertációt pakoljak fel. ^^ Ha máshogy lenne fogalmazva, akkor meg az lenne a probléma, hogy fennhéjázó vagyok. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor egyszerűen csak lapozz tovább. :)
2015. szept. 6. 00:03
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normálisan fogalmazta meg a kérdést, helyesen, igényesen ír. Pontosan úgy, ahogy egy egyetemistához méltó.

Ellenben a 2. válaszolónak abban az egy kibeqrt sorban már volt egy hiba. Hihetetlen, hogy mennyire rühellem az ilyen komplexusos, szörszálhasogató f aszkalapokat... -.-'

---

Egyébként az egyetemen nem tudsz ismerkedni?

2015. szept. 6. 00:14
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Utazz fel pestre és szeretettel várlak
2015. szept. 6. 00:16
 6/30 A kérdező kommentje:
Szia utolsó. Őszintén szólva nemigazán. A legtöbb fiú fiatalabb nálam, másnaposan beesnek órára, vagy ilyen "swagyolo"-k, páva hajjal, csőnadrággal, stb. Én ettől már komolyabbra vágyok. Oktatókkal pedig természetesen nem alakítanék ki párkapcsolatot. Az idősebbek - ha akad is - párban élnek, esetleg házasok. (Egyébként köszönöm). ^^
2015. szept. 6. 00:22
 7/30 A kérdező kommentje:
Az előző az utolsó előttinek ment. :)
2015. szept. 6. 00:22
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 vagyok. Debrecentől nem messze lakom, de ott dolgozom. Nem járok bulizni, illetve ha igen, akk évente 1-2 alkalommal. Mivel nagyon szeretek spoortolni, ott próbálok ismerkedni. Illetve a hétköznapokban spontán. Nem tartom jónak a " részeg ismerkedést" diszkóban.
2015. szept. 6. 00:30
 9/30 A kérdező kommentje:
A részeg ismerkedést én sem. Az ember csak leégeti magát. Semmi értelme és nem is hiszem, hogy hosszútávú kapcsolat lehet belőle. :)
2015. szept. 6. 00:35
 10/30 anonim ***** válasza:
Na itt van életed párja a 8as hozzászóló személyében! 26 éves. Tehát összeilletek! XD
2015. szept. 6. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!