Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben hol lehet komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehet komoly férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hol lehet Debrecenben igazi férfiakkal ismerkedni? 25 éves vagyok és egyetemre járok. Emellett besegítek a családi vállalkozásunkba, így lényegében semmi szabadidőm nincs. Hétvégente, ha elmegyünk a barátnőkkel bulizni mindenhol csak fiatalabb fiúkkal találkozik az ember, sehol nem találni 25-30 év körüli férfiakat. Ha esetleg akad is, azok kocsmatöltelékek, vagy jövőkép nélküli lavírozók. 2 éve vagyok egyedül és már hiányzik a párkapcsolat. Átlagos normális lány vagyok, mégsem találok senkit, akivel komolyabban lehetne tervezni, stb. Hasonló korban lévő átlagos, értelmes nők és férfiak! Ti hol ismerkedtek? (Ez nem társkereső hirdetés, csak ötleteket, tanácsokat várok). Köszönöm. :)

2015. szept. 5. 23:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Itt azért nem mert nem az a funkciója, plusz személytelennek tartom az online ismerkedést. Nekem nagyon fontos egy-egy mozdulat, egy elkapott pillantás, egy gesztus, amit sajnos egy monitor előtt ülve kivitelezhetetlen megfigyelni. :( Egyébként a Chicagoba szoktunk járni. :)
2015. szept. 6. 21:59
 22/30 anonim ***** válasza:
LOFT-ban vannak idősebbbek is, 30felett is. De azon a környéken van mindenféle. Tébolydába fiatalok járnak. Vision nem tudom megy e még,az elég jó hely volt. Akkor ott van még Neon. A LOFT környékén van még pár hely,de egyéjszakás kalandokra kiváló. :) szerettem még a bakelitet,oda értelmes nők jártak még. Batthyányi borozó is van még. Bárka bezárt,nem tudom mi lett a helyén. Vallhalla,Fácán igénytelenebbeknek de jó bulik vannak ott is. Akkor lesz az uj Lovarda,a Tha Hall,vagy Klinikák. Komoly nőket itt ritkán látni,aki van az foglalt, és szerintem nálunk férfiaknál is így van.
2015. szept. 7. 21:08
 23/30 anonim ***** válasza:
chicago egy f*s. Bárka a legjobb hely!
2015. szept. 8. 00:06
 24/30 anonim ***** válasza:

"Nekem nagyon fontos egy-egy mozdulat, egy elkapott pillantás..."

Én egy pillanat alatt elkapnálak:D

Miért nem jó neked a 8-as pasi?

2015. szept. 8. 09:02
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem is ismerem :D Gyere 8as, csapassuk. Addig úgyis szívják a vérünket. (Persze ez volt a poén része ^^)
2015. szept. 9. 01:17
 26/30 A kérdező kommentje:
24-es! Szakadok :D
2015. szept. 9. 01:18
 27/30 anonim ***** válasza:

Hé, 8-as komoly férfi! Szedd már össze magad, aztán nyomuljál már erre a tündérkére, meg van a felkérésed is, mit húzod az időt? Elkelt a lány, tiéd (lehet).

Ne hozzál szégyent a fejünkre!:)

2015. szept. 9. 03:54
 28/30 anonim ***** válasza:
igy van, gyerunk 8as! majd utana irjal egy uzit ha kesz vagy, es elmeselem hogy kell ravenni egy lanyt a grupenre, akkor beszallunk mi is:D
2015. szept. 9. 10:11
 29/30 anonim ***** válasza:
ha közelebb laknék, akkor kiadnám magam 8-asnak, de így sajnos nincs értelme. :(
2015. szept. 9. 11:26
 30/30 anonim válasza:
Ajánlom a Bakelitet, DiVinot, Roncsot, és minden rendes belvárosi helyet ahol nem szolgálnak ki minden olyan 16 évest mint én :D
2015. szept. 16. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!