Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben hol lehet komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehet komoly férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hol lehet Debrecenben igazi férfiakkal ismerkedni? 25 éves vagyok és egyetemre járok. Emellett besegítek a családi vállalkozásunkba, így lényegében semmi szabadidőm nincs. Hétvégente, ha elmegyünk a barátnőkkel bulizni mindenhol csak fiatalabb fiúkkal találkozik az ember, sehol nem találni 25-30 év körüli férfiakat. Ha esetleg akad is, azok kocsmatöltelékek, vagy jövőkép nélküli lavírozók. 2 éve vagyok egyedül és már hiányzik a párkapcsolat. Átlagos normális lány vagyok, mégsem találok senkit, akivel komolyabban lehetne tervezni, stb. Hasonló korban lévő átlagos, értelmes nők és férfiak! Ti hol ismerkedtek? (Ez nem társkereső hirdetés, csak ötleteket, tanácsokat várok). Köszönöm. :)

2015. szept. 5. 23:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak így lenne... <3 :D

8-as vagyok :D

2015. szept. 6. 00:37
 12/30 anonim ***** válasza:

tok helyes lanynak tuntel, de miert kell a vegere az hogy te nem akarsz itt ismerkedni? enis erre vagyok, szinten 25, most fejeztem be egyetemet. de mivel gyakorizni szoktam igy eselyunk nincs megismerkedni..:D csak szerintem hangzik egy hulyen?

ugy gondolod meg fogjak mondani, hogy menjel xy helyre, mert ott van a jo pasik lelohelye (aki persze egyik sem gyakorizik:P)?

2015. szept. 6. 02:16
 13/30 anonim ***** válasza:
#5-ös versenyző: érted még a vonat kilincsét sem fognám meg, hogy ELmenjek Pestre...
2015. szept. 6. 05:20
 14/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kérdezőnek össze kell jönnie a 8-askával, mert a sors könyvében így van megírva! Küldjetek privit egymásnak, legyetek egymáséi, számoljatok be itt mindenről, mi majd szurkolunk nektek!
2015. szept. 6. 05:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Miért vannak ilyen távol a normális lányok??? :( Hasonló "nem alkoholizáló, nem minden szombaton berúgok és hányok, de fogjátok a hajamat" csaj nincs esetleg a Duna-Tisza között?
2015. szept. 6. 07:45
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

Én is a Debreceni Egyetemre járok. Anno egyetemen ismerkedtem,csoporttársakkal,kolis szobabulikon,ismerősök lévén. Lovardában,ilyen helyeken nem.

Ja és nem vagyok ilyen hányinger swag páva nyomorék alkesz hökös tróger ingyenélő céltalan jövőnélküli balf.sz.

24F

Nem ismerkedem...

2015. szept. 6. 08:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
...és komoly nőkkel ? :P
2015. szept. 6. 10:30
 18/30 anonim ***** válasza:
Hová jártok amúgy bulizni ?
2015. szept. 6. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:
...amúgy Loft ? Ott szoktak idősebbek is lenni, és jó hely (előző voltam).
2015. szept. 6. 12:50
 20/30 anonim ***** válasza:
pont ma voltam Debrecenben. lemaradtál rólam kérdező...
2015. szept. 6. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!