Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hihetetlen sokak számára, hogy a nőknek is lehetnek gondjaik a párkereséssel?
ismerek dagadt ragyás csajt,volt fickoja,nemis 1 akkor
neked hogynincs?nemondmár azt hogy mind a 100 férfi akinek bejössz mind büdös bunkó?
Egy férfi örök életében gyerek marad párkeresés terén.
Önző, meg sem próbálja beleélni magát a másik nem helyzetébe, mindig neki kell hogy igaza legyen, utálja magát a párkeresés rendszerét, ugyanakkor tűzzel-vassal tiltakozik minden újítás ellen.
Logikát itt nem kell keresni...
Ha találsz egy rendes pasist, csak annak a véleményével foglalkozz, a többi kit izgat...
# 1
Én is ismerek erősen túlsúlyos férfiakat, akiknek van vagy volt már barátnőjük. (Van köztük 140 kg körüli is.)
Szerinted akkor ebből levonhatjuk azt a következtetést, hogy reálisan nézve egyetlen férfinak sem lehetnek gondjai a párkereséssel?
Hát, akik azzal vagdalkoznak, hogy a nők pénzéhesek, felszínesek.... azok nem felelnek meg az általad írt alapkritériumnak:
"(legyen igényes, udvarias, önálló) " -
"minden no penz ehes melozni nem akar"
Köszi, most értettem meg végre, hogy mi az oka annak a számomra eddig érthetetlen, rejtélyes jelenségnek, hogy az összes olyan óvodában, iskolában, kórházban, orvosi rendelőben, patikában, postahivatalban, fodrászatban, kozmetikában, üzletben, ügyvédi irodában, bíróságon, gyárban, irodában, közigazgatási szervnél, cégnél stb., ahol életemben eddig megfordultam, a személyzet 100 %-ban férfi dolgozókból áll. :-))
fordítok
"legyen igényes, udvarias, önálló"
"legyen igényes" : márkás ruha, márkás óra, nem betanított munkás aki minimálbért keres
"udvarias" - magáért beszél
"önálló" - saját hitelmentes lakásában/házában éljen a szülei nélkül
Az eddigi tapasztalataim alapján egy nőnek csak akkor nincs szóbajöhető párjelöltje, ha borzasztó csúnya vagy ha teljesen antiszociális, beteg, stb...
Egy férfinál elég, ha csak csendes és zárkózottabb, átlagos külsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!