Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen hihetetlen sokak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hihetetlen sokak számára, hogy a nőknek is lehetnek gondjaik a párkereséssel?

Figyelt kérdés
Vagdalkoznak, hogy csak rinyál, meg az ő baja, mert felszínes, pénzéhes, válogatós, stb., miközben legtöbben tényleg csak a legalapabb elvárásokkal (legyen igényes, udvarias, önálló) nem találnak senkit.
2015. aug. 29. 02:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
Én megértem ebből a szempontból a nőket. A nagy elvárások végett nehéz megfelelő szingli férfit találniuk.
2015. aug. 29. 10:47
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

Lehet szőrszálhasogatónak lenni, de :

A normális férfiak nagyon hamar elkelnek, pont amiatt, mert eleve normális, család centrikus stb beállítottságú, van vele közös jövő blabla. Na őket hamar megfogják.

Van amelyik felszabadul, mert a bnője felesége dobja, itt jókor kell lenni, jó helyen, mert úgyis hamar elkel megint.

Van amelyik csak normálisnak látszik, de csak d.gni akar, ebből Dunát lehet rekeszteni, szórakozásra jó, de semmi komolyat ne várj tőle.

Van amelyik normális, de igénytelen, elhízott, stb vagy ennek kombinációja, nagyon nem kellenek senkinek.

Van a normális, de szegény, sajnos nincs alapja, amire alapozzon, nézzen ki akárhogyan, ez se kell senkinek.

Szóval az idő megy, csajoknak kifejezetten a hátrányára, el lehet gondolkozni.

"Amíg az igazira vársz, szép napokat tölthetsz el az esélytelenekkel is."

Legyen szép a hétvégéje mindenkinek. :)

2015. aug. 29. 11:15
 13/30 anonim ***** válasza:
9: Hát, akkor talán a férfiak 10%-a megfelel az igényeinek? Nem rossz arány...
2015. aug. 29. 11:22
 14/30 omba ***** válasza:
69%

9-e, nagy igénytelen a fordításod... ezért komoly nőnél esélytelen vagy.

Ezeknél a karóra nézegető kisp_csáknál van esélyed, de nincs, mert, ha jól értem nincs olyan órád.

2015. aug. 29. 12:08
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Szegény nők, mennyi problémájuk van a párkereséssel.

Ez a férfi kedves, de nem jóképű. Az a férfi jóképű, de elég bunkó. Akkor csak a másodikat választja, mert majd megváltoztatja. Ennek a történetnek a végét mindenki ismeri szerintem.

Sosem felejtem el, amit egyszer egy nő mondott nekem:

"Nehéz a párkeresés, el sem tudod képzelni, mennyi lúzer van"

Nem tudom a kérdező mit szólna, ha neki kellene kezdeményezni és sorra utasítanák vissza...

2015. aug. 29. 13:08
 16/30 anonim ***** válasza:
94%

Mert férfiak és nem nők.. Nincsenek a helyünkben, nem ők élik át, amit mi. Könnyű a másik oldalról osztani az észt.

Se férfinak, se nőnek nem könnyű szerintem a párkeresés.

Nőknél nem úgy működik ám, hogy azzal jön össze, akivel csak akar, hogy 20-30-40 udvarlója van és ő csak válogat kedvére.. Akik ezt hiszik, azok valami álomvilágban élhetnek, de hogy nem a valóságban az tuti.

Lehet újdonság, de párkapcsolat senkinek nem jár alanyi jogon, nem hullik magától az ölünkbe, azért tenni kell!

De itt ezen az oldalon kár bármivel is próbálkozni, felesleges bármit is mondani, úgyis az a vége, hogy szegény normális srácoknak mennyire nehéz, senki nem figyel rájuk, bezzeg a nőknek a kisujjukat sem kell mozdítani, mindegyik anyagias és felszínes. Ennyi. Nézz csak körül, mindenhol ezt fogod látni...

2015. aug. 29. 14:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nőként elég sokáig ismerkedtem, a tapasztalatom azokról, akik akartak volna tőlem valamit:

-Nős pasik, akik ilyen-olyan indokkal (gyerek, hitel, stb.) nem akarnak kilépni a házasságukból, de azért jó lenne valaki... a nő számára egy ilyen kapcsolat soha nem lehetne teljes, szóval köszi, de nem...

-Nős pasik, akik kilépnének, ha lenne kiért... a beszélgetés 99%-a a házastárs szidásáról szól, ők persze semmiben nem hibásak. Köszi, de nem.

-Csak semmi komoly, csak járogassunk össze szexelni, meg még közös programok is lehetnek, de előre jelzi, hogy ő soha nem akar komolyabbat, mert már annyiszor megégette magát. Köszi, de nem. Én még hiszek a párkapcsolatokban, és szeretnék is hinni...

-Mindegy, csak legyen valaki... még nem is találkoztunk, de már összeköltözést tervez. Köszi, de nem.

Persze ezen felül akadtak szép számmal olyanok, akiknek én nem voltam az esete, vagy ők nem jöttek be nekem valamiért... a fentiekben csak azokat soroltam fel, akik akartak tőlem valamit.

Megjegyzem, néhányukkal maradt egyfajta haveri viszony, így évek múltán is figyelemmel kísértem a sorsukat...

-1. típus: a mai napig futja a köreit, randizgat, szidja a párját a randikon, de válni eszébe sem jut

-2. típus: már háromszor költöztek külön a feleségével, de újra és újra egymásra találnak

-3. típus: már a sokadik nőre panaszkodik, hogy inkább komoly kapcsolatot választott, és nem őt...

-4. típus: minden randi előtt halálosan szerelmes... aztán vagy már a randin csalódik, vagy 1-2 hét, 1-2 hónap múlva...

2015. aug. 29. 14:48
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

17: Már elkezdtem reménykedni és csodálkozni. Aztán... "vagy ők nem jöttek be nekem valamiért" Akkor mégiscsak több típus van, nem?

Mert így amit leírtál először nekem úgy tűnt, hogy te akarnál kapcsolatot, csak minden férfi így-úgy szemét...

2015. aug. 29. 15:16
 19/30 omba ***** válasza:
100%

18-as, hol itt a szemét?

leírta a tapasztalatait, magamra is ismeretem pár dologban.

Mondjuk, én egyszer vettem egy nagy levegőt, és kiléptem, de attól a leírás minden eleme eléggé életszerű.

Aki írta: akarna kapcsolatot, de ezek nem alkalmasak arra.

2015. aug. 29. 15:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

# 18: Bocs, azt kifelejtettem, hogy azért némi keresgélés után mégiscsak lett kapcsolatom, szóval van kivétel is. De tényleg sokáig (évekig) kellett keresnem.

És igen, voltak olyanok is, akik ilyen-olyan okból nem jöttek be, ezért nem alakult ki érdemi ismerkedés. Szerencsére senki nem tart pisztolyt a fejemhez, hogy olyannal kezdjek kapcsolatba, aki nem tetszik, vagy nem érzem jól magam a társaságában...

2015. aug. 29. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!