Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hihetetlen sokak számára, hogy a nőknek is lehetnek gondjaik a párkereséssel?
#17 Feleség, gyerek, házasság...
Szerintem az a gond az ilyen kérdésekkel, hogy nem mindig ugyanarról a korosztályról beszélünk. Szóval nem mindegy, hogy egy 23 éves, vagy egy 40 éves nő problémázik a párkereséssel.
Volt olyan nő, aki szerint a férfiaknak könnyebb társkeresőn ismerkedni. Nem akartam elhinni, hogy ilyet ír, míg nem kiderült, hogy a nő 38 éves.
Kérdező, azt, hogy legyen önálló milyen szinten érted ?
Legyen külön lakása/ lakjon albérletben egyedül, és a rezsi kifizetése után még maradjon is étteremre, mozira, eljárni szórakozni ?
Ezek nyilván alap dolgoknak kellene lenniük, de ezt nagyon sok ember, legyen az nő vagy férfi nem tudja megteremteni.
Ezek szerint akkor aki nem rendelkezik olyan egzisztenciával amivel ezt önállóan meg lehet teremteni az nem méltó arra, hogy párja legyen ?
23-as te is hogy "fordítasz" már?
Felvetsz egy hm... hülyeséget, elkezded ragozni, aztán eljutsz valahova, amiről a kérdező álmában sem beszélt.
Miért ez a buta meggyőződés, hogy a nők csak a pénzre hajtanak, csak néha máshogy fejezik ki magukat?
Ezt nem mondtam, és nem is gondolom, hogy minden nő csak a pénzre menne. De az önállóság szó az anyagi függetlenségre enged következtetni, azaz saját kereset, saját lakás vagy albérlet.
Sajnálom,ha megbántottam ezzel valakit, vagy valakiket, ez nem volt célom.
Ha kiskamaszról lett volna szó, akkor valószínűleg nem arra következtettem volna, de mivel társkeresés témában íródott a kérdés, így ez tűnt logikus elképzelésnek.
Ismét leírom, nem volt célom ezzel mások megbántása, provokálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!