Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Magyarországon jellemző ez a hihetetlen nődominancia a párkapcsolatokat tekintve?
nem csak a tökéletes külsejű srácokért vannak oda a nőink(mármint női hinfitársaink) hanem az egzotikusabb rasszokért is.
a fehér pasiktól a nyugati nők elvárják a teperést de 3. világbeli pasitól már amiatt elolvadnak ha nem köpik le vagy pofozzák fel őket a randin
Az történt meg, amit a #6-os írt.
A nő évekig olyan pasival volt együtt, aki megcsalta, megalázta, rendszeresen ordibált vele minden apróságért, nyilvánosan is.
Azzal nem volt gond.
Én meg véletlen rápillantok valaki másra, vagy nem értek vele egyet, esetleg félreérti, amit mondok neki... elbizonytalanodott és dobott.
Hiába, ez mindig is így lesz, olvasgass egy kicsit a párkapcsolati problémák kategóriában.
"Jaj, megütött a pasim, mit tegyek?"
Ezek pedig csak azok, amiket kiírnak.
Egyik kolléganőm egy teljesen normális, családcentrikus, kedves nő és mindig a legnagyobb bunkó gyökerekkel jött össze. Aztán meg sír, hogy milyen rossz párkapcsolatban van.
Bizony,ez van sajnos a mai világban. :/
A nők iszonyatosan felszínesek,és csak a legjóképűbb,izmos bunkókkal állnak szóba egyáltalán. :/
Szánalmas,de ez van.
24/F
Női válasz érkezik: Józan, és egészséges önbecsüléssel rendelkező nő nem engedi magát megalázni egy alfának sem. Amikor nekem is az alfák tetszettek, akkor egy senkinek tartottam magam. Aztán helyrerázódtam, kiábrándultam belőlük, és megtanultam elsősorban önmagam tisztelni. Most egy olyan párom van, akinek sajnos alacsony az önbecsülése, és átlagosnak tartja magát. Én pedig napról napra jobban szeretem, olyan kedves velem. :) Eddig tapasztaltak alapján azt tudom mondani, hogy a "nem alfákat" azok tudják észrevenni, akik már átlátnak a szitán, helyén az önbecsülésük, és legalább egyszer úgy átverték őket, hogy az már túllépett az ingerküszöbükön.
Megjegyzem, nagyon helyesek vagytok ti "átlagosok" is. Ti vagytok az igazi alfák, csak ez még mindig nem egyértelmű minden nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!