Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelt kérdés
Húszon felüli egyetemista vagyok, saját véleményem szerint nem rossz pasi. Bár barátnőm még nem volt. Nemrég egy korombeli lány (kizárt részéről és részemről is a kapcsolat) barátilag mondta, hogy simán lehetne barátnőm, csak túl rendes vagyok. Sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy ezt, hogy értsem. Én még nem láttam nőben olyat, hogy túl rendes. Olyan van, hogy rendes vagy nem. Én úgy gondolom, hogy csak normáis emberi módon bánok az emberekkel, már akik megérdemlik. Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértöen bánok, segítek nekik. Volt már olyan tényleg amikor olyat megtettem lányért amit más nem tett volna meg, de ez is csak egy rendes gesztus volt. Ő örült is neki. Eddig azt hittem, hogy minél rendesebb vagyok annál jobb, mert egyértelműen látják a szándékomat. (pl. Megkérdezi egy lány, hogy hogy kell mondjuk megcsinálni valamit a gépén, én erre nem annyit mondok a telefonba, hogy kattints ide meg oda, hanem veszem a fáradtságot, átmegyek a városon hozzá és megmutatom neki.) Nem értem, hogy azért vagyok túl jó fiúnak titulálva, mert elmegyek hozzá rendességből és megmutatom neki vagy azért, mert utána nem nyúlok be a bugyiába és így csak egy gyáva, szolgalelkű, rendes srácnak néznek.
2015. okt. 10. 11:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

fú, ismerek olyan pasit élőben, egyik csoporttársam az, aki hasonló lehet ilyen szempontból, mint te. átlagos/jóképű srác, értelmes is, de nem volt még barátnője. és igen, nincs jobb szó erre, de túl rendes. mindenkinek bármiért ugrik, iszonyat segítőkész, kérned sem kell, és megcsinál neked mindent. és persze, ez nagyon jó, hogy önzetlenül így viselkedik, de valahogy olyan nyalizós kisugárzása van így. mintha kényszeresen azt akarná, hogy mindenki szeresse, és ezért bármire hajlandó.. persze lehet, hogy ez nem így van, de ez jön le a legtöbb embernek, érted.. egyszerűen túl sok.

nem tudom, hogy veled is ez van-e, de meg kellene próbálnod nem ingyensegélyközpontnak lenni :D mármint nagyon jó, hogy kedves, segítőkész, rendes srác vagy, de meg kell találni az arany középutat.

2015. okt. 10. 14:07
 32/33 anonim ***** válasza:

bocsi, utolsó vagyok, kihagytam, hogy adj lehetőséget az embereknek arra, hogy kiérdemeljék ezt a sok kedvességet :)

persze, alapszinten ne bunkó, hanem normális légy, na de na

2015. okt. 10. 14:09
 33/33 A kérdező kommentje:
Írtam is a kérdésben, hogy nem vagyok mindenkivel ilyen, csak aki megérdemli. Ezek azok az emberek akik normális emberi keretek között tudnak viselkedni. Bár van, hogy olyannak is elmondom a telefonban a segítséget akit esetleg nem kedvelek. De azért nem vagyok az akit állandóan ki lehet használni.
2015. okt. 10. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!