Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy túl rendes vagyok?
fú, ismerek olyan pasit élőben, egyik csoporttársam az, aki hasonló lehet ilyen szempontból, mint te. átlagos/jóképű srác, értelmes is, de nem volt még barátnője. és igen, nincs jobb szó erre, de túl rendes. mindenkinek bármiért ugrik, iszonyat segítőkész, kérned sem kell, és megcsinál neked mindent. és persze, ez nagyon jó, hogy önzetlenül így viselkedik, de valahogy olyan nyalizós kisugárzása van így. mintha kényszeresen azt akarná, hogy mindenki szeresse, és ezért bármire hajlandó.. persze lehet, hogy ez nem így van, de ez jön le a legtöbb embernek, érted.. egyszerűen túl sok.
nem tudom, hogy veled is ez van-e, de meg kellene próbálnod nem ingyensegélyközpontnak lenni :D mármint nagyon jó, hogy kedves, segítőkész, rendes srác vagy, de meg kell találni az arany középutat.
bocsi, utolsó vagyok, kihagytam, hogy adj lehetőséget az embereknek arra, hogy kiérdemeljék ezt a sok kedvességet :)
persze, alapszinten ne bunkó, hanem normális légy, na de na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!