Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelt kérdés
Húszon felüli egyetemista vagyok, saját véleményem szerint nem rossz pasi. Bár barátnőm még nem volt. Nemrég egy korombeli lány (kizárt részéről és részemről is a kapcsolat) barátilag mondta, hogy simán lehetne barátnőm, csak túl rendes vagyok. Sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy ezt, hogy értsem. Én még nem láttam nőben olyat, hogy túl rendes. Olyan van, hogy rendes vagy nem. Én úgy gondolom, hogy csak normáis emberi módon bánok az emberekkel, már akik megérdemlik. Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértöen bánok, segítek nekik. Volt már olyan tényleg amikor olyat megtettem lányért amit más nem tett volna meg, de ez is csak egy rendes gesztus volt. Ő örült is neki. Eddig azt hittem, hogy minél rendesebb vagyok annál jobb, mert egyértelműen látják a szándékomat. (pl. Megkérdezi egy lány, hogy hogy kell mondjuk megcsinálni valamit a gépén, én erre nem annyit mondok a telefonba, hogy kattints ide meg oda, hanem veszem a fáradtságot, átmegyek a városon hozzá és megmutatom neki.) Nem értem, hogy azért vagyok túl jó fiúnak titulálva, mert elmegyek hozzá rendességből és megmutatom neki vagy azért, mert utána nem nyúlok be a bugyiába és így csak egy gyáva, szolgalelkű, rendes srácnak néznek.
2015. okt. 10. 11:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%
Mert alárendeled magad és az igényeid, nem vállalod fel önmagad. Ez elsőre jónak tűnik, de aki volt már ilyen emberrel kapcsolatban, az tudja, hogy idegőrlő. Olyan, mintha a nőnek kisgyereke lenne és nem társa.
2015. okt. 10. 11:19
 2/33 anonim ***** válasza:
71%

szia, az nem baj, ha rendes vagy. A leány úgy értette, hogy (ne haragudj, de ) unalmas vagy.

A rendesség, a jószívűség, stb. az vonzó. Csak egy érdekes ember mindig vonzóbb. Vagy keress magadhoz való unalmas lányt, vagy pedig próbálj fejlődni, valami érdekesebb hobbit keresni, sportolj, szélesítsd a látókörödet, szerezz élményeket. Töltsd föl magad.

2015. okt. 10. 11:21
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy rendesnek gondolod magad, hanem az, hogy nem vagy tisztában a rendesség fogalmával. Segíteni valakinek a telefonon ingyen az kedvesség. Az egész városon átszaladni miatta túlzás. Én legalábbis ha segítséget kérnék valakitől, nem várnám, hogy az a városon átszaladjon. Plusz csak azért mert valaki segítségre szorul, még nem jelenti azt, hogy olyan h*lye, hogy telefonon meg sem érti amit mondasz. Az a baj ezzel, hogy a saját életed rovására megy amit csinálsz, mert a saját dolgod is tehetnéd abban az időben amíg a városon rohangálsz át, és ezt rossz emberek ki fogják használni ha eddig nem tették. Ráadásul az igazi rendesség érdek nélküli, tehát ha csak azzal vagy ilyen aki tetszik, akkor mégias vársz valamit.
2015. okt. 10. 11:26
 4/33 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de ez általában azt jelenti (finoman fogalmazva), hogy unalmas, vagy gyenge, akarat nélküli embernek tűnsz.

Nem a rendességgel van a gond, a párom pl. pont ilyen segítőkész, ahogy te leírtad magadról és soha nem volt gondja a nők terén, már egész fiatal korától voltak barátnői.

2015. okt. 10. 11:28
 5/33 anonim ***** válasza:
86%
Egy rendes ember bárkinek segít, akinek szüksége van rá. Te csak azoknak a lányoknak segítesz, akiktől akarsz valamit, szóval a rendesség nálad csak egy eszköz arra, hogy próbálj csajt szerezni. Ráadásul te még túlzásba is esel bőven. Szerintem ezt ők is megérzik, és ez nem túl vonzó számukra. Persze biztos akad olyan, aki szívesen kihasználja, hogy a szolgája lennél, aki mindent megtesz neki viszonzás nélkül. Ez a baj veled, hogy nem őszintén, kedvességből segítesz, hanem tudat alatt ezzel akarsz előrébb jutni a csajoknál.
2015. okt. 10. 11:33
 6/33 A kérdező kommentje:
Érdekességben nincs hiány szerintem, autósport, extrémsportok ezek töltik ki a szabadidőmet. Ha te hívsz fel, neked csak elmondom telefonba, ha egy kiszemelt lány akkor oda elmegyek és segítek ott, hogy neki még egyszerűbb legyen. De akkor felhagyok ezzel.
2015. okt. 10. 11:36
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ezt írod: "Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértően bánok, segítek nekik."

Ez nem rendesség, ez a részedről visszafogott udvarlás. Ha nekem valaki segít, ne azért segítsen, mert bejövök neki és szívesen bekerülne a lábaim közé. Az ilyen pasik miatt terjed a nőkről hogy kihasználjuk a férfiakat, pedig nem. De ha segítségre van szükségem és valaki segít azt elfogadom. Utána megköszönöm szépen, meghívom egy kávéra vagy veszek neki csokit. De nem fogok valakivel összejönni azért mert segített, ez tuti.

Ha igazán rendes lennél, akkor önzetlenül segítenél, és nem csak annak aki bejön. Lehet, hogy nem rohannál át a városon, de akkor ez valóban a te tulajdonságod lenne, nem csajozó technika, ami ráadásul nem is működik.

Én egy jó beszélgetés után ha azt érzem van közöttünk kapcsolat, közös pont, vonzalom, és a férfi elhív randira akkor abszolút adok neki egy esélyt. De ha megjavítja a gépemet, ez eszembe sem jut. És ha segítség után megpróbálnál benyúlni a bugyimba.....az olyan lenne, hogy "fizess!Fizesd meg a kedvességem." Brrrr...ez taszító.

2015. okt. 10. 11:38
 8/33 anonim ***** válasza:
16%

Nekem is volt túl rendes pasim.

Szinte már kínos volt.

A saját példám az volt, hogy este tízkor kettétört a fogam. Gondolom sejted mi fájdalom. Bevettem az utolsó fájdalomcsillapítóm, aztán felhívtam, hogy van-e neki. Mondta, hogy mindjárt hazaér, megnézi (dolgozott). Felhivott, szólt, hogy nincs. Mondtam, nem gáz, reggel tudok kérni a kollégiumi nevelőtől, addig kibirom azzal amit bevettem.

Éjfél után hív, hogy menjek le a koli elé. Elment az ügyeletes gyógyszertárba, ami kint volt a bánatos istennyílába, úgy hogy reggel ötkor kelnie kell.

Olvasva cukinak hangzik, de inkább kínos volt, hogy ennyire maga elé rendel.

De ez csak egy példa a sokból.

2015. okt. 10. 11:38
 9/33 A kérdező kommentje:
Az ilyen segítségért nem természetbeni juttatást várok. Azt várom, hogy jé én felhívtam, de ő volt olyan rendes, hogy nem akarta, hogy én itt kattitngassak miközben már 15 percnyi beszélgetésembe kerül a szoláltató felé és eljött helyben megoldani. Lehet érdemes lenne összejönni vele, mert talán hétvégente is itt lenne velem és nem a haverokkal inna.
2015. okt. 10. 11:45
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
hát ez kevés, kérdező, egy kapcsolathoz, nagyon kevés.
2015. okt. 10. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!