Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy túl rendes vagyok?
szia, az nem baj, ha rendes vagy. A leány úgy értette, hogy (ne haragudj, de ) unalmas vagy.
A rendesség, a jószívűség, stb. az vonzó. Csak egy érdekes ember mindig vonzóbb. Vagy keress magadhoz való unalmas lányt, vagy pedig próbálj fejlődni, valami érdekesebb hobbit keresni, sportolj, szélesítsd a látókörödet, szerezz élményeket. Töltsd föl magad.
Ne haragudj, de ez általában azt jelenti (finoman fogalmazva), hogy unalmas, vagy gyenge, akarat nélküli embernek tűnsz.
Nem a rendességgel van a gond, a párom pl. pont ilyen segítőkész, ahogy te leírtad magadról és soha nem volt gondja a nők terén, már egész fiatal korától voltak barátnői.
Szia! Ezt írod: "Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértően bánok, segítek nekik."
Ez nem rendesség, ez a részedről visszafogott udvarlás. Ha nekem valaki segít, ne azért segítsen, mert bejövök neki és szívesen bekerülne a lábaim közé. Az ilyen pasik miatt terjed a nőkről hogy kihasználjuk a férfiakat, pedig nem. De ha segítségre van szükségem és valaki segít azt elfogadom. Utána megköszönöm szépen, meghívom egy kávéra vagy veszek neki csokit. De nem fogok valakivel összejönni azért mert segített, ez tuti.
Ha igazán rendes lennél, akkor önzetlenül segítenél, és nem csak annak aki bejön. Lehet, hogy nem rohannál át a városon, de akkor ez valóban a te tulajdonságod lenne, nem csajozó technika, ami ráadásul nem is működik.
Én egy jó beszélgetés után ha azt érzem van közöttünk kapcsolat, közös pont, vonzalom, és a férfi elhív randira akkor abszolút adok neki egy esélyt. De ha megjavítja a gépemet, ez eszembe sem jut. És ha segítség után megpróbálnál benyúlni a bugyimba.....az olyan lenne, hogy "fizess!Fizesd meg a kedvességem." Brrrr...ez taszító.
Nekem is volt túl rendes pasim.
Szinte már kínos volt.
A saját példám az volt, hogy este tízkor kettétört a fogam. Gondolom sejted mi fájdalom. Bevettem az utolsó fájdalomcsillapítóm, aztán felhívtam, hogy van-e neki. Mondta, hogy mindjárt hazaér, megnézi (dolgozott). Felhivott, szólt, hogy nincs. Mondtam, nem gáz, reggel tudok kérni a kollégiumi nevelőtől, addig kibirom azzal amit bevettem.
Éjfél után hív, hogy menjek le a koli elé. Elment az ügyeletes gyógyszertárba, ami kint volt a bánatos istennyílába, úgy hogy reggel ötkor kelnie kell.
Olvasva cukinak hangzik, de inkább kínos volt, hogy ennyire maga elé rendel.
De ez csak egy példa a sokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!