Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy túl rendes vagyok?
A "gyógyszeres csaj" vagyok.
Egyszer-egyszer cuki, kedves és jó dolog, viszont mint írtam, ez sorozatos volt, ráadásul gyakran logikátlan.
Nyilván van olyan nő is, aki ezt imádná, de sajnos én nem.
Egyszerűen alárendelte magát a kapcsolatnak.
Nos én is próbáltam ilyen szinten lenni a dologban, segíteni viszont. De azt nem fogadta túl jól.
Végül az tette be nálam a kaput, hogy el akart jönni a nagymamája temetéséről, mert akkor egyedül voltam otthon.
Amúgy eltelt pár év, és már boldog férj és apuka.
Nézd, sok mai lánynak az kell, hogy ""izgalmas"" legyél.
Emiatt az összes fiú bunkó állat lesz lassan, és eltűnnek a rendes, kedves srácok :(
Ha ilyen vagy, akkor maradj ilyen, ne játszd meg a taplót.
Pl nekem nagyon szimpatikus vagy így ennyi alapján, nálam ez a minimum, és soha nem értettem, miért akarna bárki olyan pasival együtt lenni, aki le se sz...ja.
Csak fogsz találni egy romantikus lelkületű lányt, akinek lehetsz a lovagja :D
21/L
Kedves kérdező te el vagy tévedve. A szerenád az érzelmi és szexuális érdeklődés jele, a szerenád a "veled akarom leélni az életemet" jele.
A gépszerelés meg amint te is írod: kedvesség. A kettőnek köze nincs egymáshoz. Régen egy férfi nem azért adott szerenádot mert kedves volt.
Azon kívül nekem az is sántít, hogy azt írod, azt akarod hogy kedvesnek lássanak. Miért? Én azt akarom, hogy engem olyannak lássanak amilyen vagyok. Nem akarom, hogy másnak lássanak, és nem csinálok azért dolgokat, hogy másoknak imponáljak. Ha segítek, önzetlenül teszem. Ha nem segítek, azzal sem a személyt minősítem, csak egyszerűen van olyan szituáció, amikor más prioritások vannak. És ha az illető megsértődik rám, engem nem érdekel. Végső soron az vagyok aki vagyok. És én férfiben is ilyet keresek.
Írtad az extrém sportot. Nos, nincs ezzel sem baj, de az is akkor vonzó, ha magadért csinálod, nem azért, hogy becsajozz. Ez az amit sok pasi képtelen belátni. Igen, szexi az, ha agy férfi küzdő sportol, sziklát mászik, úszik, motorozik....ha azért csinálja mert ez a hobbija, az élete. Mert akkor megvan benne a szenvedély a lelkesedés, a tűz...az a tűz ami elbűvöli a nőket. És ez a tűz majdnem bármi iránt lángolhat, nem is kell sport legyen. De ha nincs meg a szenvedély a cselekedetedben, akkor ott ette meg a fene. Akkor itt fogsz majd sírni fél év múlva, hogy hiába motorozol, és kedves is vagy, a nőknek semmi sem elég.
Ha lángra akarsz lobbantani egy nőt, légy a tűz maga, és akkor bélyeggyűjtés is lehet a hobbid.
Egy három hónapos kapcsolatért nem építed le a családod és a barátaid.
Ő ezt tette. És egy 17 éves lányért, akivel együtt sem töltött egy éjszakát. 20 évesen. Nyolc év távlatából látom, hogy kár volt elkezdeni. De akkor nem volt ennyi eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!