Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy túl rendes vagyok?

Figyelt kérdés
Húszon felüli egyetemista vagyok, saját véleményem szerint nem rossz pasi. Bár barátnőm még nem volt. Nemrég egy korombeli lány (kizárt részéről és részemről is a kapcsolat) barátilag mondta, hogy simán lehetne barátnőm, csak túl rendes vagyok. Sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy ezt, hogy értsem. Én még nem láttam nőben olyat, hogy túl rendes. Olyan van, hogy rendes vagy nem. Én úgy gondolom, hogy csak normáis emberi módon bánok az emberekkel, már akik megérdemlik. Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértöen bánok, segítek nekik. Volt már olyan tényleg amikor olyat megtettem lányért amit más nem tett volna meg, de ez is csak egy rendes gesztus volt. Ő örült is neki. Eddig azt hittem, hogy minél rendesebb vagyok annál jobb, mert egyértelműen látják a szándékomat. (pl. Megkérdezi egy lány, hogy hogy kell mondjuk megcsinálni valamit a gépén, én erre nem annyit mondok a telefonba, hogy kattints ide meg oda, hanem veszem a fáradtságot, átmegyek a városon hozzá és megmutatom neki.) Nem értem, hogy azért vagyok túl jó fiúnak titulálva, mert elmegyek hozzá rendességből és megmutatom neki vagy azért, mert utána nem nyúlok be a bugyiába és így csak egy gyáva, szolgalelkű, rendes srácnak néznek.
2015. okt. 10. 11:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is kedves, rendes, segítőkész és én fülig szerelmes vagyok vele. Mielőtt megismertem, udvarolgatott nekem egy srác, ő is ugyanilyen kedves, rendes és segítőkész volt (még csak nem is csúnya), mégsem szerettem bele, egyszerűen semmi érzelem nem alakult ki. Értékeltem a segítőkészségét ugyan, de később már visszautasítottam, mert kínossá vált. Nem azért, mert én utálnám a segítőkész férfiakat (hiszen írtam az elején: a férjem is ilyen), hanem azért lett kínos, mert tudtam, hogy többet akar, én meg nem tudtam viszonozni az érzéseit.
2015. okt. 10. 12:56
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

A "gyógyszeres csaj" vagyok.

Egyszer-egyszer cuki, kedves és jó dolog, viszont mint írtam, ez sorozatos volt, ráadásul gyakran logikátlan.

Nyilván van olyan nő is, aki ezt imádná, de sajnos én nem.

Egyszerűen alárendelte magát a kapcsolatnak.

Nos én is próbáltam ilyen szinten lenni a dologban, segíteni viszont. De azt nem fogadta túl jól.

Végül az tette be nálam a kaput, hogy el akart jönni a nagymamája temetéséről, mert akkor egyedül voltam otthon.

Amúgy eltelt pár év, és már boldog férj és apuka.

2015. okt. 10. 12:56
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdező, igazad van, te mindent jól csinálsz, csak a világ rossz, szembe megy veled! Micsoda egy világ! De ne aggódj, te tényleg mindent jól csinálsz!
2015. okt. 10. 13:00
 24/33 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Sokan a tenyerükön hordozzák a tetsző lányt/lányokat. Ez nem rossz tulajdonság, ne felejtsétek el, ha egyszer lesz barátnőtök. De az ismerkedés kezdeti szakaszában mivel érdemelte ki a nő, hogy annyira segítőkészek legyetek, kinyaljátok a seggüket? Csak azért mert szépek? Hát ez nem így működik. Így nem fognak férfi számba venni. Majd ha a barátnőd lesz esetleg, akkor elég vele elkezdeni rendesnek, jó fejnek lenni. Addig legyél vele SZEXUÁLIS, pimasz és vicces. Semmivel nem érdemelnek több figyelmet a szép lányok kezdetben mint bármelyik másik nő, vagy ember.
2015. okt. 10. 13:05
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, olvasva a kommenteket nekem olyan fura, ilyen véleményekkel nem tudok azonosulni. Én fél karomat odaadnám egy lovagért, most is randizok egy figyelmes férfival és teljesen lenyűgözött.
2015. okt. 10. 13:07
 26/33 anonim ***** válasza:

Nézd, sok mai lánynak az kell, hogy ""izgalmas"" legyél.

Emiatt az összes fiú bunkó állat lesz lassan, és eltűnnek a rendes, kedves srácok :(

Ha ilyen vagy, akkor maradj ilyen, ne játszd meg a taplót.

Pl nekem nagyon szimpatikus vagy így ennyi alapján, nálam ez a minimum, és soha nem értettem, miért akarna bárki olyan pasival együtt lenni, aki le se sz...ja.

Csak fogsz találni egy romantikus lelkületű lányt, akinek lehetsz a lovagja :D

21/L

2015. okt. 10. 13:10
 27/33 anonim ***** válasza:
Kedves "gyógyszeres csaj": Hát hogy merészeli, hogy fontos vagy neki? Nem sül le a bőr a képéről? Megtenni valamit a párunkért, ki hallott már ilyet? :/
2015. okt. 10. 13:12
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező te el vagy tévedve. A szerenád az érzelmi és szexuális érdeklődés jele, a szerenád a "veled akarom leélni az életemet" jele.

A gépszerelés meg amint te is írod: kedvesség. A kettőnek köze nincs egymáshoz. Régen egy férfi nem azért adott szerenádot mert kedves volt.

Azon kívül nekem az is sántít, hogy azt írod, azt akarod hogy kedvesnek lássanak. Miért? Én azt akarom, hogy engem olyannak lássanak amilyen vagyok. Nem akarom, hogy másnak lássanak, és nem csinálok azért dolgokat, hogy másoknak imponáljak. Ha segítek, önzetlenül teszem. Ha nem segítek, azzal sem a személyt minősítem, csak egyszerűen van olyan szituáció, amikor más prioritások vannak. És ha az illető megsértődik rám, engem nem érdekel. Végső soron az vagyok aki vagyok. És én férfiben is ilyet keresek.

Írtad az extrém sportot. Nos, nincs ezzel sem baj, de az is akkor vonzó, ha magadért csinálod, nem azért, hogy becsajozz. Ez az amit sok pasi képtelen belátni. Igen, szexi az, ha agy férfi küzdő sportol, sziklát mászik, úszik, motorozik....ha azért csinálja mert ez a hobbija, az élete. Mert akkor megvan benne a szenvedély a lelkesedés, a tűz...az a tűz ami elbűvöli a nőket. És ez a tűz majdnem bármi iránt lángolhat, nem is kell sport legyen. De ha nincs meg a szenvedély a cselekedetedben, akkor ott ette meg a fene. Akkor itt fogsz majd sírni fél év múlva, hogy hiába motorozol, és kedves is vagy, a nőknek semmi sem elég.

Ha lángra akarsz lobbantani egy nőt, légy a tűz maga, és akkor bélyeggyűjtés is lehet a hobbid.

2015. okt. 10. 13:19
 29/33 anonim ***** válasza:

Egy három hónapos kapcsolatért nem építed le a családod és a barátaid.

Ő ezt tette. És egy 17 éves lányért, akivel együtt sem töltött egy éjszakát. 20 évesen. Nyolc év távlatából látom, hogy kár volt elkezdeni. De akkor nem volt ennyi eszem.

2015. okt. 10. 13:32
 30/33 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy észrevegye a nő, hogy én kedves vagyok, muszáj kedvesnek lennem vele, mert másként, hogy venné észre, hogy az vagyok. Mint írtam kedves vagyok másokkal is. Ha te felhívsz és tudok neked segíteni elmondom neked is a telefonba. Ha azt szeretnéd, hogy odamenjek, oda is megyek. De ha nekem bejössz, megteszek annyi plusz tőlen jövő kedvességet, hogy magamtól is odamegyek. De ezért engem "túl rendesnek" titulálnak és nem, hogy előny, hanem inkább hátrányként hozzák fel. A sportjaimnak meg köze nincs a nőkhöz. Már azért sem, mert amiket csinálok ott nem túl sok nő van. Motor sem azért kell, hogy a cukrászda előtt üresben rángassam. Ezeket az adrenalinért és társaiért csinálom.
2015. okt. 10. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!