Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy túl rendes vagyok?
Figyelt kérdés
Húszon felüli egyetemista vagyok, saját véleményem szerint nem rossz pasi. Bár barátnőm még nem volt. Nemrég egy korombeli lány (kizárt részéről és részemről is a kapcsolat) barátilag mondta, hogy simán lehetne barátnőm, csak túl rendes vagyok. Sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy ezt, hogy értsem. Én még nem láttam nőben olyat, hogy túl rendes. Olyan van, hogy rendes vagy nem. Én úgy gondolom, hogy csak normáis emberi módon bánok az emberekkel, már akik megérdemlik. Azokkal a nőkkel akik tetszenek rendesen, megértöen bánok, segítek nekik. Volt már olyan tényleg amikor olyat megtettem lányért amit más nem tett volna meg, de ez is csak egy rendes gesztus volt. Ő örült is neki. Eddig azt hittem, hogy minél rendesebb vagyok annál jobb, mert egyértelműen látják a szándékomat. (pl. Megkérdezi egy lány, hogy hogy kell mondjuk megcsinálni valamit a gépén, én erre nem annyit mondok a telefonba, hogy kattints ide meg oda, hanem veszem a fáradtságot, átmegyek a városon hozzá és megmutatom neki.) Nem értem, hogy azért vagyok túl jó fiúnak titulálva, mert elmegyek hozzá rendességből és megmutatom neki vagy azért, mert utána nem nyúlok be a bugyiába és így csak egy gyáva, szolgalelkű, rendes srácnak néznek.
De mi nem kötjük össze a segítséget a kapcsolattal. Én mint írtam, egy jó beszélgetés után gondolok arra, hogy jé, mennyi közös témánk van mennyire jól el tudunk beszélgetni, szeretnék nyitni felé és megnézzük mi lesz belőle.
Attól, hogy eljöttél megjavítani a gépemet, még ihatsz egész hétvégén a haverokkal, én nem látok kapcsolatot a kettő között. Sőt, lehetsz egy idegesítő alak is. Ki tudja? Nekem eszembe sem jutna férfiként gondolni rád pusztán csak attól hogy segítettél. Értékelném a kedvességedet, én is szívesen szoktam segíteni akinek tudok, de nem akarok összejönni az illetővel, így eszembe sem jutna fordítva gondolkodni.
2015. okt. 10. 11:58
12/33 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a válaszokat! Segítettek dönteni. Akkor maradnak az extrémsportok!
2015. okt. 10. 11:58
13/33 anonim válasza:
Van a csajozásnak egy ennél határosabb módja is!
Hívd el egy kávéra! Konkrét, 24 órán belüli időponttal:
Szia, nem iszunk meg egy kávét öt körül a phasomtuggya kávézóban?
2015. okt. 10. 12:01
14/33 anonim válasza:
Nos, igen. Sajnos csak és kizárólag azért, hogy segítesz megoldani egy számítógépes problémát, senki nem fog beléd szeretni.
2015. okt. 10. 12:04
15/33 A kérdező kommentje:
Csináltam már ilyen kávézósat is... Én nem azt mondtam egyébként, hogy a gépjavításért legyen velem. Ezzel csak azt akartam példázni, hogy képes vagyok odatenni magam azért, hogy észrevegye, hogy érdekel. De a fájdalomcsillapítós komment után rájöttem, hogy kár egy nővel így bánni. Teljesen kár átmenni éjfélkor a városon nekik gyógyszerért, mert nem az jön le nekik, hogy szeretetből önzetlenül megteszi az ember vagy azért, hogy lássák mennyit jelentenek számukra, hanem még kínos is ez a dolog. Ha én ezen változtatnék akkor alapjaimban dőlnék meg. Akik így szeretnek nem tudom mit szólnának egy ilyen változásomhoz. Úgyhogy minden marad a régi, csak kell egy ezres versenymotor.
2015. okt. 10. 12:15
16/33 anonim válasza:
a gyógyszeres nőt én sem értem (nő vagyok), nekem most előszörre van olyan barátom, aki mindent megtesz értem, és én ezt értékelem, egyáltalán nem tartom kínosnak. Szóval azáltal a komment által ne hagyd magad félrevezetni.
A te szitud meg a gyógyszeres szitu között egyébként az is a különbség, hogy a gyógyszeres fiú a barátnőjének vitte a gyógyszert, míg te olyanoknak segítesz, akik semmi jelét nem adták annak, hogy érdeklődnének irántad, csak egyszerűen elromlott a számítógépük.
Az enyém sem az igazi, és a kollégám felajánlotta, hogy kitisztítja, ha beviszem. Szerinted le kell vele érte feküdnöm?
2015. okt. 10. 12:18
17/33 anonim válasza:
Azon ritka esetek egyike, amikor egy lány hasznos tanácsot tud adni a csajozásban. A rendes srácok nem kellenek a kutyának sem. Pl. ha már átmész segíteni, igenis nyúlj be a bugyijába (képletesen értettem, de akár szó szerint is megteheted)!
2015. okt. 10. 12:22
18/33 anonim válasza:
Igen, a gyógyszeres csaj tényleg gáz. Az exem a tenyerén hordozott és engem elbűvölt vele. Imádtam érte és egy félisten volt a szememben.
Aztán elváltunk. Egy darabig mosolyszünet volt, de a gyerek miatt tartjuk a a kapcsolatot és ő megint elkezdett önfeláldozóan átrohanni a városon, hogy nekem elhozzon valamit. És MOST már zavar, mert nem vagyok már a felesége és úgy érzem, össze akar megint jönni vagy ilyesmi, pedig nem. De amikor (félig viccesen)azt mondom neki hogy miért hoztál ezt meg ezt, nem is érdemlem meg akkor odaveti hogy "hát nem is, de én ilyen vagyok, mit csináljak."
Na, ez gáz. Azért kedvesnek lenni, hogy azt mutasd, én jobb vagyok nálad.
Ettől függetlenül kapcsolatban ez csodálatos dolog és vonzó. Csak kapcsolaton kívül kínos.
2015. okt. 10. 12:25
19/33 anonim válasza:
Nekem is ilyen pasim van , mint Te. Egyutt elunk! Boldogok vagyunk! A segitokeszsege csak akkor idegesit, ha masnak akar segiteni. Le is beszelem. A kapcsolatunk ugy kezdodott, hogy szorakozohelyen ramtapadt. Szoval nem segitseggel. N
2015. okt. 10. 12:44
20/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem kell lefeküdnöd a kollégáddal, elég, ha értékeled azt, hogy ő megcsinálja ezt neked. Én sem várom el, hogy a tettemért lefeküdjenek velem. Csak azt várnám, hogy pozitívan értékelje azt, hogy törődök vele. Kedves, rendes férfinak lássanak, mert állítólag ez jön be nekik. Azzal az erővel, hogy csak a telefonba mondom el a megoldást a férfiak 98%-ára azt lehetne mondani, hogy rendesek, ennyit mind megtesz. Én annyival akarok túltenni a 98%-on, hogy többet megteszek, mert én közvetlen segítek. De ezek szerint ez nem értékadó lovagias tulajdonság, hanem rossz érzést kiváltó cselekedet. Vajon néhány száz éve mit éreztek azok a lányok akiknek az udvarlója elkezdett szerenádot adni at ablak alatt? Az mennyivel nagyobb tett mint az én gépjavításom. Az lehetett ám igazán "kínos". A világ megváltozott és az értékek is, én meg iszom a levét. Persze egy BMW-be manapság nem kínos beszállni a srác mellé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!