Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért magasabbak a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magasabbak a magyar srácok elvárásai a külföldiekénél?

Figyelt kérdés

Már megfigyeltem, hogy idehaza mindenki számára az átlagos kategóriába esek, mert itt szépnek csak a mű nőkszámítanak. Ha valaki nő létére nem izmos, vagy nem olyan a melle, mint a focilabda, akkor csoffadt, és lógó tőgyű.

Ennek ellenére külföldön még sehol sem csúnyáztak le, sőt.

Nő létemre nők is szép nőnek tartanak.

A barátom rendesen kiakadt és ellenezte, hogy megműttessem a melleim (nem lógnak, csak 75D, és melltartó nélkül látszik, hogy eredeti), pedig ez még eléggé a kezdeti időszakban volt.

És nem átlag fiúkról beszélek, hanem jóképűekről, többnyire zenészekkel és sportolókkal randiztam.

Még a hazai, magukat "átlagos, aranyos srác"-nak nevező férfiak akkora elvárásokat támasztanak, hogy nő legyen a talpán, aki megugorja.

2015. okt. 10. 11:03
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
14%

40-es.

Minden nő ezt állítja itt az oldalon is,a való életben is,hogy jajj hát neki csak átlagos pasijai voltak,na persze...

Aztán a valóságban nagyon nem ezt látni,hanem azt,hogy kizárólag a legjóképűbb,izmos bunkókkal vannak együtt a nők...

Szóval nem hiszi ezt már el egy értelmes férfi sem...

A való életben érdekes módon egy-két kivételtől eltekintve csak a fent említetteknek van barátnője.

A kivételeknek meg szerencséjük volt,hatalmas mázlisták 10000-ből 1 ilyen jó ha van...

Szóval nem kell itt a kamu duma,a nőknél ami átlagos,az a minden másik nőnek is kell,és a legjóképűbb,helyesnek született férfiakat jelenti...

24/F

2015. okt. 10. 17:25
 42/42 anonim ***** válasza:
62%
24 éves, de egy frusztrált kisfiú vagy, és csőlátással figyeled az életet. Én megelégedtem volna egy átlagos magyar férfival, nem egyszer csalódtam, mert nem kellettem senkinek, csak barátként tekintettek rám, egy helyes, aranyos kis valakinek néztek, aki semmiképpen sem nő. Egyáltalán nem kellett elhajtanom a pasikat, ugyanis észre sem vettek. Pedig sosem voltam se kövér, se ronda. Teljesen máshogy néznek rám külföldön, de ezt bármelyik nyaralásom alkalmával észrevettem, már 15 éves korom óta. Egyébként külföldiben volt jó pasim is, most egy aranyos, szemüveges, kicsit pocakos, egyáltalán nem gazdag fiú a barátom. Sokan csodálkoznak, hogy lehet ilyen jó nője :P
2015. okt. 10. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!