Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magasabbak a magyar srácok elvárásai a külföldiekénél?
Már megfigyeltem, hogy idehaza mindenki számára az átlagos kategóriába esek, mert itt szépnek csak a mű nőkszámítanak. Ha valaki nő létére nem izmos, vagy nem olyan a melle, mint a focilabda, akkor csoffadt, és lógó tőgyű.
Ennek ellenére külföldön még sehol sem csúnyáztak le, sőt.
Nő létemre nők is szép nőnek tartanak.
A barátom rendesen kiakadt és ellenezte, hogy megműttessem a melleim (nem lógnak, csak 75D, és melltartó nélkül látszik, hogy eredeti), pedig ez még eléggé a kezdeti időszakban volt.
És nem átlag fiúkról beszélek, hanem jóképűekről, többnyire zenészekkel és sportolókkal randiztam.
Még a hazai, magukat "átlagos, aranyos srác"-nak nevező férfiak akkora elvárásokat támasztanak, hogy nő legyen a talpán, aki megugorja.
És most mit érdekel téged ha van barátod?
Mi a lényege a kérdésnek Ms. 75d?
Lehet, tényleg kicsit provokatívnak jön le a kérdés, de ilyesmit én is tapasztaltam, hogy a külföldiek jobban érdeklődnek a magyar nők iránt, mint a magyar férfiak.
Szerintem ebben valami olyasmi lehet, hogy egzotikusnak tartanak egy más országbeli nőt.
Fordítva is hasonlóan működik: nálunk is sokszor nagyobb érdeklődést vált ki egy külföldi férfi, vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!