Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért magasabbak a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magasabbak a magyar srácok elvárásai a külföldiekénél?

Figyelt kérdés

Már megfigyeltem, hogy idehaza mindenki számára az átlagos kategóriába esek, mert itt szépnek csak a mű nőkszámítanak. Ha valaki nő létére nem izmos, vagy nem olyan a melle, mint a focilabda, akkor csoffadt, és lógó tőgyű.

Ennek ellenére külföldön még sehol sem csúnyáztak le, sőt.

Nő létemre nők is szép nőnek tartanak.

A barátom rendesen kiakadt és ellenezte, hogy megműttessem a melleim (nem lógnak, csak 75D, és melltartó nélkül látszik, hogy eredeti), pedig ez még eléggé a kezdeti időszakban volt.

És nem átlag fiúkról beszélek, hanem jóképűekről, többnyire zenészekkel és sportolókkal randiztam.

Még a hazai, magukat "átlagos, aranyos srác"-nak nevező férfiak akkora elvárásokat támasztanak, hogy nő legyen a talpán, aki megugorja.

2015. okt. 10. 11:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
80%

Én is ugyanezt tapasztaltam. Angliában, Írországban én voltam a csinos, szép magyar lány, flörtöltek velem és a nők is általában szépnek tartottak. Itthon semmi. Egy vagyok a sok közül. Sok férfit zavart hogy kicsike vagyok, sokan csak barátként tudtak rám gondolni, vagy egyszerűen csak egy aranyos lánykának tartottak.

Most 38 évesen mondjuk megint könnyen be tudnék pasizni...de most meg csak dugni akarnak a mosolygós kis jófej csajjal.

De házassági/komoly kapcsolat ajánlatot eddig még csak külfölditől kaptam.

2015. okt. 10. 12:08
 12/42 anonim ***** válasza:
20%
bodó! látom ma nincs iskola unatkozol! Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2015. okt. 10. 12:13
 13/42 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, köszi a kérdést, így bátorságot kaptak a formásabb nők is, akik még itthon vannak :)

A külföldi srácok az értelmes nőket részesítik előnyben, ugyanakkor akármennyire is tetszik vagy nem, a formásabb nőket mindig is a magasabb pasik fogják szebbnek és értékesebbnek látni, mintsem az alcsonyak vagy középtermetűek. A külföldeik között sok a 180 cm magas vagy annál magasabb, de ugyanakkor testesebb, formásabb is. Mellesleg sok 20. század eleji férfi elődünk is szép magas volt.

2015. okt. 10. 12:30
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanakkor nem csak mi magyarok tudjuk azt, hogy az elmúlt 150 évben mennyi tudóst adtunk a világnak, ezt valószínűleg a külföldi srácok is tudják, emiatt fogadnak teljesen más szemmel, őszintén, mint más népeket.
2015. okt. 10. 12:33
 15/42 anonim ***** válasza:
94%

Azt hogy mennyi tudóst adtunk a világnak....ez röhej. Nagyon sok tudós, művész és zseni volt a világban, akik között akadtak magyarok is, de más nemzetiségűek is. Egyébként nagyon sok tudósunk, írónk, művészünk zsidó volt,persze magyar is de azért érted......ha párválasztásról van szó és azt nézném hogy agykapacitásban milyen géneket hoz, én zsidóval kezdenék, amúgy országtól függetlenül.

De mivel nem tenyésszuka vagyok hanem emberi lény, így a vonzalom dönt nálam, szintén fajtól és országhatártól függetlenül.

Egyébként intelligens vagyok, de aki először lát és flörtöl velem és csinosnak tart, az ezt még nem tudja, meg azt sem, hogy magyar vagyok, pláne mivel az akcentusom nem is magyarosan hangzik, mindenhol azt kérdezték hogy olasz vagyok-e vagy spanyol.

Összegzés: a magyar férfiak nem igazán mutatták ki tetszésüket, a külföldiek igen. Ennyi a történet.

2015. okt. 10. 12:41
 16/42 anonim ***** válasza:
15%

A mellműtétes dolgot, azt totál nem hiszem el. Esetleg van egy-két barom, akitől kitelik, de emiatt nem kéne az összes férfit egy kalap alá venni.

Életemben nem találkoztam még olyan férfival, akinek a műnők tetszettek volna.

Továbbra is kamu kérdésnek tartom ezt.

2015. okt. 10. 12:42
 17/42 anonim ***** válasza:
50%

:DDDDDDDDDDD Ha úgy lenne, magyar férjem lenne :DDDDDDDDDDD

De inkább a halál, nekik túl igényes vagyok:DDDD

2015. okt. 10. 12:51
 18/42 anonim ***** válasza:
46%
Nem magasak, csak mások.
2015. okt. 10. 13:08
 19/42 anonim ***** válasza:
6%
Inkább a te értékrendeddel van a baj. Meg a testkép zavarod lehet.
2015. okt. 10. 13:11
 20/42 anonim ***** válasza:
56%
De basszus te is csak jóképűekkel randizol, akkor mi a baj?
2015. okt. 10. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!