Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a migránstömeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a migránstömeg marasztalásának előbb-utóbb milyen következményei lesznek a magyar férfiak pártalálási szempontjából?

Figyelt kérdés

Van ugye egy gúnyhatárunk lent, délen, amire még rábohóckodtak egy drótkerítést néhány kilométer hosszan. Akiket elkapnak a drótkerítésen innen, azt szépen beregisztrálják, innentől pedig a magyar államon kívül mindenki mossa kezeit, már ami a migránsok további sorsát illeti.

A migránsok persze tovább akarnak majd menni nyugat felé, csakhogy ott szépen egy ejnye-bejnyével valagon rúgják őket ide vissza, szép kis hazánkba, hiszen itt történt a regisztráció.

Ez még megy néhány évig/évtizedig, majd a "migránsaink" feladják, és letelepednek itt. Köztudott, hogy a migránsok igen-igen nagy százaléka meglepő módon 20-40 közötti erős, magabiztosságot sugárzó férfiakból áll.

Előbb-utóbb fel fognak figyelni a lányok/nők ezekre a férfiakra (bár még csak trollszinten, de volt már itt is néhány ilyen kérdés, hogy fülig belezúgott egy bevándorlóba a kedves hölgy, de attól tartok, ördögöt a falra festve előbb-utóbb szembesülnünk kell ezzel a problémával is), először csak néhány lánynak fognak megtetszeni a sötétebb bőrű, különös nyelven társalgó férfiak, aztán lassan megkezdődik az asszimilációjuk is.

Rengeteg — hozzám hasonlóan (ugyanis én is ebbe a halmazba kategorizálom magam) — lúzer, azaz a nőkhöz szinte semmit nem értő szerencsétlen srác rohangál közöttünk nap mint nap. Sok srácnak tényleg nagyon-nagyon nehezen megy a nőkkel való ismerkedés, és/vagy egyszerűen csúnyák, alacsonyak, nincs önbizalmuk, sokat csalódtak stb. Eleve a 20-30-as korosztályban lényegesen, azaz ezres léptékben mérve is sokkal több a férfi, mint a nő, e mellé majd megkapjuk a nyakunkba a szír, afgán, iraki "menekült" férfiakat (mert így kell őket polkorrekten nevezni), akik a "különlegességük" miatt vonzónak fognak látszani a nők szemében, és néhány évtized múlva azt fogjuk észrevenni, hogy minden második nőnek bizony betolakodó a barátja/élettársa/férje, aki nem csupán egyszer veri meg félrészegen az asszonyt naponta (mint mondjuk egy durvának, agresszívnak titulált férj), hanem például:

— nem vehet fel topot, rövid szoknyát, hanem tetőtől talpig bebugyolálva kell lennie egy lepedőben,

— mindennap Mekka felé kell egy szőnyegen valami sosem létezett prófétához fohászkodni,

— nem mehet ki a strandra, maximum a nők közé,

— nem csak sunyiban, hanem már jogszerűen kell elviselje hogy megcsalják egy háremben,

— nincs többé bulika, partika, hanem hétfőtől péntekig 0-tól 24-ig egyetlen urat szolgálni,

— vagy ha van bulika, partika, akkor félholtra verés a jutalom,

— és a többi...

... tehát ne kezdjünk lassan a nadrágunkba csinálni? Szerintetek is kezdhetünk aggódni? Szerintetek nekünk kell csak aggódni? Szerintetek (ha netán mégis csak sikerül időben meghódítanunk egy nő szívét) a lányaink, fiaink nem lesznek veszélyben?

2015. aug. 19. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Az iszlámban mondjuk az a jó, hogy valóban rövid pórázon tartja a nőket. Egyébként pár évvel ezelőttig még azt mondtam volna, hogy ez a jogok csorbítása, és szó sem lehet róla. De ma már azt mondom szükség lenne rá. Legalább tanulnának egy kis tiszteletet.
2015. aug. 19. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy "ma" még elröhögjük ezeket a konspirációs teóriaként feltett kérdéseket, hogy komolytalanok, pesszimisták, valóságtartalom nélküliek, viszont "holnap" meg már igen komoly probléma lesz...
2015. aug. 19. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem elöbb vagy utobb "kanosak" lesznek ezek a bevándorló bácsik és elkezdenek csajozni de a mi hőn imádott "nőcskéink" nem fognak nemet mondani lásd mennyi "nő"rajongója van a kis réti négger Twizzy Twist nek! így lassan az átlag magyar srácnak semmi nem jut
2015. aug. 19. 20:48
 4/11 Blade Bone ***** válasza:
Fuuh, szerintem ettől nem kell félni, mivel ezek az emberek elég alpariak. A minap láttam is egy francia videót, ahol a migráns random egy csajtól megpróbálta elkérni a számát, a csaj nemet mondott, és ahogy indult volna kapott egy nagy szájbaverést amit nevetés kísért, majd ahogy megalázva tovább indult szegény, még hátba is rúgta valami k.cs.g migráns nyomorék, aztán olyanokat mondtak hogy minden fehér lány az övék meg hasonlók. .. . Na most ez oké, ha ilyet látnék tuti szétrugdosnám a fejét az ilyen nyomorultaknak, de az, hogy adott esetben egy normális lány ilyen faszit választ e vagy sem, az nem a mi dolgunk! Ha nekik az kell, egyék meg amit főznek tokkal vonóval! Ez nem befolyásol senkit abban szerintem, hogy tud e csajozni vagy sem, mert ameddig nem voltak migránsok, addig se tudtak csajozni. Szóval nem értem mire a para. Viszont, ezek a migránsok nem hinném hogy párt keresni jönnek ide, inkább háborúzni, ahogy oldalon lehet is olvasni az ilyen dolgokról. :/
2015. aug. 19. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy te eddig olyan nőkkel próbáltál-e ismerkedni, akik érzéseid szerint eltűrnék azt a fajta bánásmódot a bármilyen nemzetiségű barátjuktól, élettársuktól vagy férjüktől, amit a kérdésed vége felé részleteztél?

Tényleg úgy gondolod, hogy a magyar nők kb. fele erre vágyna, vagy bármilyen motivációból eltűrne ilyen bánásmódot bárkitől?

2015. aug. 19. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Tényleg rettenetesen el lehetsz keseredve, ha már most azon pánikolsz, hogy a menekültek el fogják szedni a csajokat előletek, ami saját (és sok itteni kommentelő) elmondásod szerint amúgy sincs.

Kötve hiszem, hogy Magyarország olyan "álomország" lenne, hogy bárki is itt akarjon letelepedni, egyik migránsnak sem ez a célja. MO csak egy átmeneti állomás.

De ha már itt tartunk. Szerintem te csak ne akarj egy menekült férfi helyében sem lenni, mert a szavaidból kivéve már előre irigy vagy, hogy ők "meglepő módon 20-40 közötti erős, magabiztosságot sugárzó férfiak". Nyilván nem arra vagy irigy, hogy menekültek, hanem arra, hogy különlegesek a nők szemében és potenciális vetélytársak lehetnek. Ők sem jó kedvükből jöttek ide elhiheted, hanem egyszerűen nem volt más választásuk. Képzeld magukat az ő helyükbe, milyen lehet éveken át háborúban élni, attól rettegni, hogy bármelyik percben lelőhetnek. Milyen érzés lehet elveszíteni a családtagjaidat, a rokonaidat, a barátaidat. El kell menekülnöd a hazádból és kb 1 bőröndnyi cuccal elindulni az ismeretlenbe. Biztos elég jó érzés lehet... Gondolom.

Nagyon szívemhez közeli ez a téma, ugyanis az én apukám arab. Nem mellesleg szíriai. Iszonyatos rossz neki is, hogy fogalma nincs sokszor arról, hogy a családja éppen hol van. Hogy vajon élnek-e még. Van hogy hetekig/hónapokig nem tud velük érintkezni sehogy. A kutyának nem kívánom ezt az érzést. Szörnyű, erre nincs jobb szó. Van itthon rengeteg arab csatornánk, amin nap, mint nap figyelemmel lehet követni az eseményeket és olykor-olykor olyan jeleneteket mutatnak, hogy "aztak*urva". Na az a valóság, az az igazság és nem az, amit a sok idióta magyar csatorna próbál az emberekbe belesulykolni. Próbálják elhitetni, hogy az összes arab ember terrorista, mindegyik rossz ember, mindegyik erőszakos. Apumnál jobb szívűbb embert nem igen ismerek, soha egyszer nem emelt kezet se rám, se anyumra, se húgomra. Soha semmi törvénybe ütköző dolgot nem követett el, soha nem volt börtönben stb stb. Nagyon sok arab barátunk van apa által és mindegyik halál normális, kedves fickó, többségük odaadó családapa. És nem szolgának tartja a feleségét.

Amiket te felsoroltál az nem mindenkinél működik így! Ott kint Szíriában és a többi arab országban igen a csador a szokás, nem ehetsz disznóhúst, nem lehet alkoholt inni és a többi, de nem mindenki tartja ezt be. 1 évig éltem kint, tudom miről beszélek.

Nekem nem tiltja meg apa, hogy mit vegyek fel és mit ne, se anyumnak és a húgomnak sem. Nincs megtiltva, hogy igyunk, se az hogy cigizzünk se semmi. Abszolút semmi. És nem ő az egyetlen olyan arab ember, aki így áll a dolgokhoz. A barátai között is vannak ilyen lazábban felfogó pasik. Igen, van olyan, akinek fontos, hogy a felesége felvegye a kendőt, de ott a nő ezt magától megteszi, mert azt mondta tiszteli annyira a férjét és neki ez egyáltalán nem okoz gondot.

A lényeg, hogy ha egy ázsiai (arab) férfi és egy európai (magyar) nő összejön, akkor egyáltalán nem garantált, hogy bántalmazni fogják, sem az, hogy meg lesz neki minden tiltva. Alkalmazkodóképesség. Sok arab úgy fogja fel, hogy ez Európa, ez egy más kultúra, más vallás és senkire nem kényszeríthetik rá a saját vallásukat.

Az az eset, amit pedig a 4-es említ. Én is láttam és az a nagy különbség, hogy azok AFRIKAIAK. Van azért egy kis különbség Afrika meg Ázsia között. A négerek is kihasználják, hogy a szírek, afgánok menekülnek a háború elől és úgy vannak vele, hát akkor ők is eljönnek a nyomorból. Ők gazdasági menekültek. Nem háború elől menekülnek, hanem egy jobb életért, jobb megélhetésért. És olyan szinten le vannak maradva a korral, hogy az valami csoda. Nem mondom az araboknál is vannak súlyos esetek, de eddig ami problémát hallottam a menekültekkel kapcsolatosan, az mind afrikaiaknak tudható be.

2015. aug. 19. 21:18
 7/11 A kérdező kommentje:
#5: Ó, nekem nem kell bemutatni a nők alkalmazkodóképességét, ha totál belezúgnak valami egzotikumba.
2015. aug. 19. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
képzeld magadat*
2015. aug. 19. 21:19
 9/11 A kérdező kommentje:

#6: Na ezt tudod kinek meséld be, hogy a háborús hazájukat hátrahagyva rettegésben, félelemben vágtak neki menekülni. Egy: miért nem a szomszédos országokba "menekülnek", a lehető legközelebb, de mégis elég távol a gyötrelmektől? Kettő: ha már távolabb "menekülnek", miért pont véletlenül azokba az országokba, ahol európai szinten is irtó magasak a fizetések, juttatások, segélyek? Három: ha már "menekülnek", hol hagyták az asszonyokat, gyereket? Négy: oké, rendben, az asszony és a gyerek odaveszett a háborúban, de akkor miért szelfizgetnek vigyorogva a vadonatúj iPhone-ukba? Öt: ha vadonatúj iPhone-nal szelfizgetnek, akkor azért mégsem volt olyan rossz otthon. Egy kicsit el kéne ezeken gondolkodni, és nem beszopni a "jaj szegény ártatlan menekültek" ballibsi mosdatást.

Igen, aggódom. Említetted is lentebb, hogy rengeteg a lazán éldegélő srác arrafelé. Csak ez ott arrafelé igencsak rizikós, mert majd egyszer csak bekopog egy tucat "jóakaró" fekete lepedőben "allavuakbar"-t ordibálva, majd egy RPG-vel szépen másvilágra küldik a "lazán" éldegélő srácot (több videót is láttam már RPG-vel (!) kivégzett "árulókról"). Értem én, hogy kint éltél, csak szerintem nem egy I.Á. által megszállt területen, ahol röhögve irtják a civileket poénból és még "jóindulatból" rögzítik is felvételen az utókornak, hogy több millióan megcsodálhassák, hogy milyen, amikor közelről robbantják le az ártatlan öregember nyakáról a fejét. És mire is tanítják a kicsiket? Nem tudom hány éves korukra már profin ismerniük kell a "fültől fülig" pengegyakorlatokat. Na ha ezer migránsból van 4-5 ilyen agresszív balhere, akkor egyszer csak terjedni fog az eszme, aztán meg majd siránkozunk a két méteres penge alatt, mert ártatlanul megbillogoztak az áruló címmel. Azt is értem, hogy édesapád szír, és hogy ő is a nyugatiasabb felfogásúak közé tartozik, de mindez semmit sem ér, ha ott a Közel-Keleten van egy, a vallásukba totálisan belehülyült siíta kisebbség, és lassan terjeszkedni kezdenek felénk is, s a vallásukra hivatkozva (és egyéb féreg módszerekkel: zsarolás, fenyegetés stb.) ellenállás nélkül vissza tudják rántani a hagyományoktól amúgy már régen elszakadt arabokat.

A primitívség, amit egy korábbi felhasználó is írt, az sem teljesen taszító tényező, hiszen rengeteg magyar nő él olyan kapcsolatban, amiben verik, terrorizálják, s mégsem mer kilépni, inkább elviseli a megalázottságot. Ha a sok hülye magyar mellé még megérkeznek ezek, azt hiszem, a normálisabb egyedülálló srácok tényleg lehúzhatják a rolót.

2015. aug. 19. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

# 7

Mivel a kérdéseimre nem válaszoltál - amivel természetesen nincs semmi gond, nyilván nem kötelesség, csak lehetőség - már csak annyit szeretnék írni, hogy ha szeretnél magadnak hozzád illő társat találni, akkor szerintem érdemes lenne a vonzás törvényről olvasnod, és amennyire tudod, igyekezni azokra a dolgokra fókuszálni a figyelmedet, amit szeretnél, és minél kevésbé félelem alapú gondolatokat és érzéseket hagyni meggyökerezni magadban, és azoknak energiát adni a saját életedben az általad vágyott jó dolgok helyett.

2015. aug. 20. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!