Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyar férfinak még van valami esélye az itthoni lányoknál? Az összes okosabb csaj a külföldi pasikhoz vonzódik, azt tárgyalják hogy angollal, némettel vagy más külföldi náció tagjaival fognak összejönni.
Én konkrétan rosszul vagyok a "nagymagyarozástól",de barátom,te a másik véglet vagy.
Kihalásra ítélt nép.
Áruld már el,ez hogyan is fog történni,vagy költői volt a gondolat?
Előbb megszúrtam magam egy tűvel,hiába szagolgattam a vérem,semmi.
Vagy csak később fog bűzleni?
Régen eljártam esténként ismerkedni fősulis lányokkal fel Nyíregyre, hogy hátha. Próbáltam megnyerő lenni, de azonnal lekoptattak, mikor megtudták, hogy semmilyen felsőoktatási intézménybe nem járok.
Így hát feladtam. A helybeli csajokkal meg már régen nem próbálkozok. Az internetes társkeresésnél meg nem írtak vissza a lányok, és mikor engem keresett valaki az nem volt normális.
rossz következtetéseket vontál le.
a nyíregyi fősuli ráadásul nem a legélesebb elmék gyűjtőhelye.
képezd magad = legyen jobb végzettséged, szakmád
dolgozz = legyen szakmai sikereid, fejlődj, és nem utolsó sorban pénzed
egyéb = tedd le a jogosítványt, a fentiekben írt pénz segítségével vedd meg saját autód, ezzel 1 fokkal önállóbb leszel
foglald el magad = számítógépes játékok, könyvek, horgászat, foci, filmek-sorozatok, küzdősportok, GASZTRONÓMIA (miért is ne? :)), főzés, borkóstolás, zenehallgatás esetleg hangszeren játszás = hobbik
Nos, van pénzed, hobbid, kocsid, munkád. Jobban hangzik, mint amiket írtál.
>Az összes okosabb csaj a külföldi pasikhoz vonzódik, azt tárgyalják hogy angollal, némettel vagy más külföldi náció tagjaival fognak összejönni.
Ez egyszerűen nem így van.
>a magyar kihalásra ítélt nép. A vérünk felhígul. És lehetsz bármennyire értelmes, mint magyar férfi, a véred már messziről bűzleni fog.
lol
>lekoptattak, mikor megtudták, hogy semmilyen felsőoktatási intézménybe nem járok.
Ennek mi köze ahhoz, hogy magyar vagy? És amúgy mi a meglepő abban, hogy fősulis lány fősulis/egyetemista fiút akar? Biztosan nem mindenki, de azért nem kell meglepődni.
Sajnos van igazság abban, amit a kérdező írt.
Én sok ilyen csajt ismertem a felsőfokú végzettségűek között. Kb. alapnak vették, hogy külföldi pasi kell, mivel az jobb életet tud majd biztosítani. Hiszen nem azért tanult tovább, hogy nyomorogjon, ha egysszer beszél nyelveket, akkor nehogy már a bunkó magyar pasikkal kezdjen...
Ez alapján a tapasztalat alapján majd akkor lesz esélyed, ha az aktuális Govianni vagy John lepasszolta a magyar csajt, kiderült, hogy csak keleti q-nak kellett neki és természetesen a saját nációjából fog házasodni. Na akkor a 30 feletti csajok közül már válogathatsz már...
Egyetemista lány vagyok, a magyaron kívül még 3 nyelvet beszélek (nem egy extrém mennyiség, de azért el lehet vele indulni), a barátom is tőzsgyökeres magyar fiú, bár tény, igen, egyetemet végzett és ő is beszél legalább angolul.
Nem nyomorgunk, és nem érezzük, hogy halálra vagyunk ítélve. A vérhígulás elég hitleri gondolat, és mellesleg, tudományosan bizonyított hülyeség is. A vére mindenkinek ugyanolyan, nincs olyan, hogy magyar vagy német vagy angol vér, sőt, hiszed vagy sem, a macskák és kutyák vére is tökugyanolyan, mint az embereké.
Azon én sem lepődnék meg, hogy felsőoktatásban tanulók szintén hasonlóra vágynak, több a közös pont már eleve, de az, hogy a magyarságod miatt utasítsanak vissza Magyarországon... Nos, az kicsit meredek. Szerintem gondold végig, hogy mégis, mik lehetnek azok az okok, hogy nem érdeklődnek a lányok jobban, illetve, hogyan lehet, hogy nem kelted fel eléggé az érdeklődésüket, de hogy az anyanyelv közös, az biztos nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!