Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magyar férfinak még van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magyar férfinak még van valami esélye az itthoni lányoknál? Az összes okosabb csaj a külföldi pasikhoz vonzódik, azt tárgyalják hogy angollal, némettel vagy más külföldi náció tagjaival fognak összejönni.

Figyelt kérdés
Bár megértem, a magyar kihalásra ítélt nép. A vérünk felhígul. És lehetsz bármennyire értelmes, mint magyar férfi, a véred már messziről bűzleni fog.
2015. szept. 18. 08:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

16: na ne mondd. Próbáltam valahogy rávilágítani, mekkora hülyeséget beszél a kérdező. A kultúránk, szokásaink attól nem vesznek el, hogy más nemzetiségű emberrel házasodunk. Attól vesznek el, hogy manapság már nem egy kis elszigetelt falu mélyén élünk, hanem összeköttetésben az egész világgal, hasonul minden nemzet mindenkihez. Egyrészt a fiatalok manapság már nem foglalkoznak a népműveléssel, hagyományőrzéssel, számukra(számunkra) érdekesebb dolgokat is tud kínálni a világ. Jó dolog táncházba járni meg népszakkörre, menő dolog tudni nemezelni és népdalokat ismerni, de egyre kevesebben csinálják, mert ha táncolnak, akkor inkább valami olyan táncra mennek, amit a tévében is látni néha, ha zenét hallgatnak, akkor annak jellemzően köze nincs a népzenéhez, és mellesleg az ünnepeink is egyre kevésbé a magunk hagyományos, keresztényi szellemű ünnepeink. És a világon mindenhol ez van. És ez nem feltétlenül baj. De nem mondhatjuk most már, hogy van magyar kultúra meg magyar szokások, nyugati esetleg, mert ha elmész Németországba, akkor is pontosan ugyanazokat a történeteket fogod hallani karácsonykor, mint itthon. Tehát mondhatni, megmarad a szokás, amit te átvittél itthonról messzire. És nem, nem fog elveszni a magyarság, mert mindig lesznek, akik itthon maradnak, mindig lesznek, akiknek eszük ágában sem lesz elhagyni az otthonukat.

Na, most, hogy ezt így szépen letisztáztuk: kérdező, engem tarthatsz hülyének, mondhatod, hogy alacsony az intelligenciám (már legalábbis, a korábbi hozzászólásomban mondtam, hogy itthon maradtam, és hát, valljuk be, a kijelentésed feltételezi, hogy ha okos lennék, elmentem volna innen), nem zavar, de az egészen biztos, hogy nem azért nem találkoztál még hozzád való lánnyal, mert azok mind külföldi pasira vágynak.

10es voltam.

2015. szept. 18. 11:14
 22/26 anonim ***** válasza:
7%

16 vagyok:

Megint félre beszélsz.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a "vérünk felhígul" nem biológia vonatkoztatású. Az, hogy a kérdező konkrétan mire gondol, az már az ő dolga (értelmezésem szerint, valószínűleg ő is a kultúra vonatkoztatásában tette ezt a kijelentést). De nekem nem is ezzel volt a problémám.

A gyengébbek kedvéért: nekem azzal volt a gondom, hogy egyből letámadta mindenki mert "magyarkodni" próbált, pedig azon kívül, hogy van egy-két rossz meglátása, semmi olyat nem irt (amit a neki szánt válaszban le is írtam) amivel kiérdemelte.

Ami már saját vélemény, hogy a magyar kultúra haldoklik (a tény az amivel egyet értek, nem a kiváltó ok). Ezzel nem tudom mi a problémád, hisz te is beláttad?

2015. szept. 18. 11:28
 23/26 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

A legtöbb magyar nő még mindig magyar pasival van, szóval nem igazán értem a sipákolást.

Ha összehoz a sors egy normális magyar pasival, összejövök vele, ha normális másmilyennel, akkor azzal.

Amúgy elég röhejes ez a "magyar vér" kérdés, tekintve, hogy a történelem során a tatárokon, törökökön, németeken meg oroszokon kívül az isten tudja, ki jött még át rajtunk, és azért illúzióid ne nagyon legyenek, biztos lehetsz benne, hogy néhány nemi erőszakból született jópárezer nem "echte magyar" bébi. Milyen vérről beszélsz te?

2015. szept. 18. 13:22
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

nem hiszem hogy ezért utasítanának el.

ha egy pasi udvarias, kedves, humoros, intelligens és nekem tetszik, akkor összejövök vele. ha magyar akkor is, ha angol akkor is, ha akármilyen más nemzetiségű akkor is. csak az esélyeimet növeli az hogy az angol mellett még 2 nyelvet beszélek, mert így egy külföldi pasival is valószínűleg meg tudom értetni magam.

az már más kérdés, hogy a magyarok között nagyon sok besavanyodott, fukar, lusta, céltalan ember van. biztos vannak ilyen külföldön is, de pl az utcán is jól látszik ha valaki más országban jár, hogy az ottani férfiak általában jól öltözöttek, ápoltak, igényesek, mosolygósak, udvariasak. az itteniekkel ellentétben.

2015. szept. 18. 15:44
 25/26 anonim ***** válasza:
látom valaki mindenkinek lerontotta a százalékát xd
2015. szept. 18. 16:42
 26/26 anonim válasza:
7%

Igyekszem tömören válaszolni a kérdésedre:

Pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz, pénz.

2015. szept. 18. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!