Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért magasabbak a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magasabbak a magyar srácok elvárásai a külföldiekénél?

Figyelt kérdés

Már megfigyeltem, hogy idehaza mindenki számára az átlagos kategóriába esek, mert itt szépnek csak a mű nőkszámítanak. Ha valaki nő létére nem izmos, vagy nem olyan a melle, mint a focilabda, akkor csoffadt, és lógó tőgyű.

Ennek ellenére külföldön még sehol sem csúnyáztak le, sőt.

Nő létemre nők is szép nőnek tartanak.

A barátom rendesen kiakadt és ellenezte, hogy megműttessem a melleim (nem lógnak, csak 75D, és melltartó nélkül látszik, hogy eredeti), pedig ez még eléggé a kezdeti időszakban volt.

És nem átlag fiúkról beszélek, hanem jóképűekről, többnyire zenészekkel és sportolókkal randiztam.

Még a hazai, magukat "átlagos, aranyos srác"-nak nevező férfiak akkora elvárásokat támasztanak, hogy nő legyen a talpán, aki megugorja.

2015. okt. 10. 11:03
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
75%
Elnézést, nekem mindig az átlagos magyar srácok jöttek be, a legszerényebb kinézetűek, alacsonyak is, szerény körülmények között élők, de bennük is lehet csalódni bőven, mert mindig a rosszlányokról álmodoznak és nem tudnak értékelni szinte egyáltalán.
2015. okt. 10. 15:50
 32/42 anonim ***** válasza:
21%

Érdekes,én egy elég nagy egyetemre járok,naponta több száz/ezer embert látok,és érdekes módon egyáltalán nem azt látom,amit itt állítanak a nők sokszor az oldalon.

Akik helyesnek születtek közülük a férfiak között,azoknak mindig van barátnőjük,de rajtuk kívül szinte alig látni bárkivel is barátnőt...

Tehát aki átlagos kinézetű,hát jó ha 1-2 nek van talán barátnője,az ezer emberből...

Mindennap figyelem,és ugye milyen érdekes?

Szóval valóban az van,hogy a férfiak felső 5%-ának jut nő,a többi meg senkit nem érdekel...

24/F

2015. okt. 10. 15:58
 33/42 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, hogy van az,hogy a férfiak 5%ának jut pasi, és a nők 90%ának? Tudsz te számolni? :-)))))

Azért mert az egyetemen nincs az átlagos srác mellett a barátnője, még nem biztos hogy nem keféli otthon a negyvenes milf szomszédasszonyt vagy nem egy 17 éves iskolás lánnyal jár aki nincs vele ott az egyetemen. Az igazság az hogy az átlagos külsejű pasiknak is jut nő, ha normálisak.

2015. okt. 10. 16:10
 34/42 anonim ***** válasza:
16%

33-as.

Pont hogy ez nem igaz.Azoknak nem jut,akik normálisak.

Akik pedig egy bunkó,taplók,akik szétalázzák a nőket,nekik jut esetleg néhány nő.De a normálisaknak nem jut egyáltalán,és pont ez a baj a mai világgal.

A legnagyobb tajparaszt vagy,akkor lehet nőd,ha nem vagy az,és tisztelni mered a nőket,akkor meg eláshatod magad a nőknél,mert az nekik unalmas és nem vonzó. :)

24/F

2015. okt. 10. 16:14
 35/42 anonim ***** válasza:
86%

15:15 vagyok

Az is furcsa hogy ha Budapesten vagyok és elmegyek az üzletekbe a legtöbb eladó azt gondolja hogy külföldi vagyok és azonnal angolul szólít meg. Ennyire látszik rajtam hogy nem vagyok helyi.. De visszatérve a magyar fiatal nők nagytöbbsége akik menők szinte hasonlóak külsőre de ha meg ez nem lenne elég iszonyú módon lenézik azokat akik nem szoliznak esetleg nincs póthajuk, műkörmeik, nem koromfekete a hajuk vagy platinaszőkek. A v alakú kéztartásról ne is beszéljünk ahogy a táskát hordják.

De ez az egész a kelet európai nőkre igaz, ilyen közönséges megjelenéssel Németországban, Luxemburgban, Svájcban nem találkozni. Van egy kis százaléka a magyar nőknek akik kulturáltak de azokon nem akad meg a férfiak szeme.

2015. okt. 10. 16:15
 36/42 anonim ***** válasza:
17%

35-ös.

De megakad azon nőkön is a szeme nagyon sok férfinek,csak azon nőknek kizárólag a legjóképűbb,izmosak számítanak férfinak...

Az ilyenek viszont nem fognak a hasonló nők után,mert van még ilyenből nekik 100 másik is...

Ha ezek a nők észrevennék az átlagos srácokat is,akkor már rég lehetne normális kapcsolatuk,csak a mai nők túlzottan felszínesek,és kizárólag külső alapján ítélkeznek 1 mp alatt...

24/F

2015. okt. 10. 16:22
 37/42 anonim ***** válasza:
58%

Mire gondolnak azok akik itt hangoztatják, hogy nekünk átlagos lányoknak a legjóképűbb izompacsirta kell? Meg bunkó pasik?

Átlagos pasim van most is, mindig is az volt. Külföldön is. Ott sem az izompacsirták futottak utánam. Nem értem, miért kell itt fröcsögni, amikor több nő is leírja azt a tapasztalatát, hogy itt nem kellett a pasiknak ott meg igen. Nem azt írtuk hogy itt bénák a pasik és megyünk külföldre jó pasikért. Azt írtuk hogy itt ugyanaz a nekünk bejövő kategória nem talál minket szépnek ott meg igen. Ennyi.

2015. okt. 10. 16:29
 38/42 anonim ***** válasza:
45%

A V alakú kéztartás valóban a magát szépnek találó, minden nap vásárló, körmös/sminkes/fodrászos agyonbarnított plázacicák védjegye! :)

Az ilyen nők Németországban/Svájcban/Ausztriában nem tudnak érvényesülni, mert valahogy ezekkel a dolgok ott nem hangsúlyosak, más szempontok szerint értékelik a nőket. Meg úgy általában az embereket. :)

2015. okt. 10. 16:29
 39/42 anonim ***** válasza:
22%

37-es.

Tehát a szépfiúk,akik helyesnek születtek,jó genetikával,értük itthon küzdenetek kell egymással,ott meg az öletekbe hullik...

Gratulálok,erre aztán büszke lehetsz..

Ahelyett,hogy egy normális,értelmes férfit keresnétek,aki legalább megbecsül titeket...

Igen tudom,aki nem bunkó,tapló,az unalmas.Aki meg nem jóképű,ahhoz meg nem vonzódtok,blablabla...

2015. okt. 10. 17:01
 40/42 anonim ***** válasza:
69%
39-es! 37-es pont azt írta, hogy átlagos pasijai voltak itthon is, külföldön is. Ehhez én is csatlakozom. Olyan pasikkal jöttem össze, akiket értelmesnek, viccesnek és eléggé függetlennek láttam ahhoz, h érettek legyenek egy felnőtt kapcsolatra. És még mielőtt a hozzád hasonló általánosítók lepontoznának, a független alatt NEM a pénzes pasit tartom, hanem azt, aki képes anyuci szoknyája alól kimászni, és külön élni, mint egy igazi férfi.
2015. okt. 10. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!