Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért magasabbak a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magasabbak a magyar srácok elvárásai a külföldiekénél?

Figyelt kérdés

Már megfigyeltem, hogy idehaza mindenki számára az átlagos kategóriába esek, mert itt szépnek csak a mű nőkszámítanak. Ha valaki nő létére nem izmos, vagy nem olyan a melle, mint a focilabda, akkor csoffadt, és lógó tőgyű.

Ennek ellenére külföldön még sehol sem csúnyáztak le, sőt.

Nő létemre nők is szép nőnek tartanak.

A barátom rendesen kiakadt és ellenezte, hogy megműttessem a melleim (nem lógnak, csak 75D, és melltartó nélkül látszik, hogy eredeti), pedig ez még eléggé a kezdeti időszakban volt.

És nem átlag fiúkról beszélek, hanem jóképűekről, többnyire zenészekkel és sportolókkal randiztam.

Még a hazai, magukat "átlagos, aranyos srác"-nak nevező férfiak akkora elvárásokat támasztanak, hogy nő legyen a talpán, aki megugorja.

2015. okt. 10. 11:03
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
23%

Ezt akartam mondani pontosan,hogy az ide irogató meg a Kérdező nők is csak a legjóképűbb,izmos,bunkókat veszik észre kizárólag.Akkor nem tudom mit várnak...

Egy magamfajta átlagos srác,aki ad magára,stb., nagyon is megbecsülnék egy hasonló nőt,csak engem pont ezért emberszámba sem vesznek a nők,mert nem születtem helyesnek...

Szóval ha nem csak őket vennétek észre,és Ti nők is legalább jeleket adnátok,vagy valamit lépnétek,hogyha tetszik egy férfi,akkor lenne nektek is normális párotok és komoly kapcsolatotok is.

De amíg csak ezeket veszitek észre egyáltalán,és még csak a kisujjatokat sem mozdítjátok érte,addig nem kell csodálkozni miért csak megdugni,meg nagy elvárásokat támasztani akarnak felétek.Hiszen nekik ott van 100 másik nő is,tehát ők megtehetik.

Válasszatok átlagos kinézetű srácokat,és mindjárt nem lesz ennyi elvárás sem,szépnek lesztek mondva,sőt gyönyörűnek is akár,és lehet simán komoly kapcsolatotok is.Csak észre kéne venni őket is,ami nektek nem megy..

Akkor meg ne sírjatok...

24/F

2015. okt. 10. 13:58
 22/42 anonim ***** válasza:
75%

A legkevésbé sem vagyok műnő, még csak nem is sminkelek, 75D-től meg nagyon távol állok a magam kis 80B-s cickóival, aztán valahogy Budapesten (tehát, Magyarországon :D ) mégis sokan megfordulnak utánam, fényes nappal, mikor tök átlagosan megyek csak simán az utcán a dolgom után, és nem csak a C-kategóriás népréteg körében.

Egyik koncerten úgy jött oda hozzám egy lány, hogy már messziről kiszúrt a nap folyamán, és elkezdett velem flörtölgetni. Meglepő élmény volt, el kell ismernem.

Ugyan hosszabb időt még külföldön nem töltöttem, de ezeket azért leírtam, hogy lásd, nem _csak_ a műnők számíthatnak szépnek, vagy nem _csak_ őket veszik észre itt is.

Vagy lehet, hogy Magyarországon én számítok "egzotikumnak" a magam szerény vajdasági eredetével? :D Csodálkoznék, de végülis, ki tudja...

2015. okt. 10. 14:11
 23/42 anonim ***** válasza:
48%
A nők csak ne nagyon picsogjanak, mert, ha csak átlagos külsejű egy férfi, már figyelemre se méltatják, arról nem is beszélve, hogy a rondákat pedig sokszor megalázzák.
2015. okt. 10. 14:26
 24/42 anonim ***** válasza:
23%
Az, hogy mennyire tetszel a pasiknak, nem a mellméretedtől függ. Ha nagy a melled, megbámul mindenki és ítél (a nők is), mert akaratlanul is "kidobod". Ki normálisan nem tudod húzni magad, mert rögtön rád fogják, h pucsítasz v hogy mutogatod magad. Szóval ez nagyon visszás dolog. És ehhez még csak nem is kell mélyen dekoltált ruhát viselned, mert mindenképp feltűnik, és a bunkók beszólokatnak, a mégbunkóbbak meg ajánlatot tesznek. Műtetlen 70G, 33, és éltem nem egy országban. :)
2015. okt. 10. 14:29
 25/42 anonim ***** válasza:
39%
Pont hogy ti vagytok elképesztően válogatósak, számotokra csak a magyar férfiak 20% számit elfogadhatónak. A vicc az egészben hogy miután pofára estek, külföldre menekültök, izmos zenészekhez, sportolokhoz, aztán meg nagy pofával panaszkodtok, hogy nem kelletek a magyaroknak:) Nem csak válogatósak, felszinesek, buták vagytok, de még a saját rossz tulajdonságotokat is kivetítitek ránk. Gratula:)
2015. okt. 10. 14:32
 26/42 anonim ***** válasza:
56%

Én külföldön élek az utóbbi 6 évben és azt kell mondjam hogy ha ma Magyarországon átlagos, kulturált külsejű nő vagy akkor csak az átlag vagy átlag alatti kategóriában számítasz belle. Egy budai fodrászatba járok ( nem akarok nevet írni de elég ismert ) ha Budapesten vagyok és szégyellem sokszor az egyszerű külsőm. Volt amikor olyan megalázóan néztek rám, de egy kávéval sem kínáltak meg miközben a szomszédos kanapén ücsörgő táncosnő külsejű lánynak nem győztek jopofizni. Pedig mint a ketten fizető vendégek vagyunk, akkor fagyott az arcukra a mosoly amikor rákérdeztem hogy akkor kártyával fizetnek.. Jahh banki lehúzóterminál az nincsen.. Lehet azért vagyok UFO számukra mert nem festett a hajam, nincs műkörmöm, nincs póthajam, nem járok 15 cm-es sarkú cipőben, nem úgy vagyok felöltözve mint egy utcai k@rv@, nincs tetoválásom, nem szolizok, nem vagyok plazstikazva. A vendégek nagyrésze sajnos ilyen és talán emiatt kinéznek. Pedig márkás ruháim vannak, ízlésesen es kulturáltan nézek ki, adok magamra, luxusparfümmel vagyok befújva, felsőkategorias kozmetikumokkal sminkelek..

A kereslet a kínálatot is meghatározza és talán ezért is ilyenek a nők többsége mert a férfiaknak ezen elvárásainak próbálnak megfelelni. Itt is sok kérdésre adott válaszból kitűnik hogy az ápolt nő szolizik, műkörmei vannak, nagy mellei plazstikazva...

Evvel a fajta szépségideállal eddig csak volt kommunista országokban találkoztam de nyugaton az ilyen külsejű nőről ránézésre megmondják hogy kelet európai. A nyugati nő is ápolt és ízléses de nem ugy néz ki mint egy plasztik liba.

2015. okt. 10. 15:15
 27/42 anonim ***** válasza:
33%
ma 15:15. Kíváncsi cagyok, hogy te mennyire veszed észre az átlagos férfiakat, gondolom semennyire, ahogy egyik nő sem. Azért sírtok csak mert az általatok férfinak minősített jóképű alfahímeknek csak a cica babák kellenek.
2015. okt. 10. 15:36
 28/42 anonim ***** válasza:
52%
26-os (utsó) válaszolóval maximálisan egyet kell, hogy értsek. Évekig éltem külföldön, és alátámasztom, a magyar /bolgár /román /ukrán stb. nőket a tetovált szemöldökről, ál-szakadt farmerről (hú de divatos), műkörömről, szolizott bőrről, hidrogénezett vagy szénfeketére festett hajról azonnal felismerik a nyugatiak. Mert nekünk, magyaroknak ugye ez jelenti az ápoltságot. A klasszikus ízlésnek, a természetes külsőnek nem hódolnak a magyar férfiak, se a nők. A "szép" nők a megcsinált nők, én is érzem, mikor az iskolázatlan fodrásznők lenéznek, mert nem vagyok kellőképpen "megcsinálva". A természetes nők jó esetben az átlagos kategóriába, rosszabb esetben az érdektelen/barát kategóriába esnek bele.
2015. okt. 10. 15:43
 29/42 anonim ***** válasza:
56%

15:15 vagyok: A párom teljesen átlagos, nem izmos, 174 cm magas, nincs tetoválása, nem jár gyúrni, normálisan öltözködik.

Jelenleg munkát keres ( nem milliomos maffiózó) és egy 10 éves autója van.

Ez átlag.

2015. okt. 10. 15:45
 30/42 anonim ***** válasza:
66%

Azt én is észrevettem, hogy máshogy állnak kint a szép és az átlagos nőkhöz, mint MO-n. Itt én legfeljebb "csinosnak" számítok, az egyik barátnőm meg szépnek. Kint mindketten kb. egy kategória vagyunk. Ő sminkel és drága cuccokat hord, én nem. Bár szerintem felesleges a sminkje, anélkül is borzasztóan szép (és igen, én meg irigy :D)! Készítettünk egy közös képet, feltette a fészre. Én jobb, ő bal oldalon. Az egyik hozzászólás mélyen tükrözte az átlagmagyar bunkókat (nemtől függetlenül):"A jobb oldaliról inkább nem mondanék semmit, a bal oldali viszont észveszejtő! Elhívhatnám egy kávéra?" Mire egy másik kedves kommentelő: "Ne hallgass rá ... (itt az én nevem), Te is csinos vagy!"

Summa: Csinos bárki lehet, ha felvesz egy szép ruhát, jól meg van csinálva a haja, sminkel, vagy csak kicsit is ad magára de ... szép csak az lehet, akit eleve annak teremtettek.

Külföldön vlhogy a kisugárzás is a szépség része szerintem.

De mivel a kérdező csaj is csak jó pasikkal járt, ezért az ő helyzetét nem tudom megítélni. :)

2015. okt. 10. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!