Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvárásaim miatt nem találok senkit?
Eléggé intelligensnek és műveltnek tartanak, ahhoz, hogy normális kapcsolatot tudjak kialakítani valakivel, elvárom, hogy legyen a szintemen, mert ha kilóg a kapanyél a szájából, és csak a sarki kocsmáig terjed az érdeklődése, akkor nem valószínű, hogy akad közös téma.
Nem kell diploma, csak legyen esze.
Valamint tetszen külsőre. Mindegy, hogy 170cm magas, vagy 190, hogy vékony, mackós, vagy sportos, nem ettől fog megtetszeni. Jó, ha lehet, ne legyen szélesebb, mint magas. Viszont előny, ha férfiasan néz ki, azaz borosta, szakáll, normális frizura, nem ecsethaj és egyéb kiegészítői.
Ha ezen túl még megfog benne valami (kisugáruzás, humor), akkor már van esélye.
De miért nem lehet ilyet találni?
22l
Huha, zsírsertésezel itt ismeretleneket, és én vagyok a flúgos. Kösz, nincs több kérdésem. :DD
Kérdező, mondom, személyiségre gyúrj rá. Az Ámítástechnika-félékkel meg ne törődj.
#27: Magyarázd már ki, hogy az "és én vagyok a flúgos"-sal nem a vitapartneredre célzol, ugyanis ezzel indirekt módon leflúgosoztál. :D Informális logika, ajánlom figyelmedbe, olvasgasd, alig pár száz oldal. Szükséged lesz rá, mert hiányosak az ismereteid.
#28: Ez is hatalmas marhaság! Rengeteg kövér r#banc van totál elszállva magával/magától, vagy legalábbis nincs tisztában az önképével, ezért is lett belőlük tonnamadonna, mert gőzük sincs, hogy kajálásból is mi az elég. Számtalan esetben is volt már itt kérdés kirakva egy halom elvárással, majd végül kiderült, hogy a kérdező leányka egy önmagára igénytelen, mindent felelőtlenül összezabáló malacka, és még ő volt felháborodva, hogy a linkelt képét kritizálni merészelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!