Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok egy ilyen fiút? Túl sok elvárásaim vannak?
Az otthonülősön kívül,én egyezek ezzel.Mert 1-2 hetente én koncertekre,vagy haverokkal csocsózni eljárok.
Barátnőm mégsem becsült meg(:
A bunkó partiarcok azok jobbak 10/9 csajnak.
Nem hiszem, hogy van ilyen fiú, aki ennek a profilnak teljesen megfelel.
Hogy furcsa igényeid vannak-e? Igen. A nők többsége azt várja el egy fiútól, hogy legyen férfias. Te azt várod el, hogy legyen papucs...
Tuti vannak ilyen fiúk, nem lehetetlen feladat.
A férjem is ilyen. :)
Én sem hittem, hogy találok ilyet és mégis összejött...
Igen, én is ilyen vagyok. Bár hogy romantikus mennyire vagyok, azt nem tudom, mivel barátnőm még nem volt. De minden más jellemző rám.
21/f
nekem pont ilyen pasim van, és én nagyon imádom... az ilyen stílusú pasik ált. önbizalom hiányban szenvednek, mert azthiszik, a kutyának se kellenek.. pedig milyn jó is az ilyen pasi... am ez nem papucsság.. annyi hogy tényleg ne legyen otthonülő (ezt nemtom miért írtad bele, ettől eltekintve, sok ilyen pasi van a világon, csak el vannak rejtve, de aki keres, az talál :))
pussz: egy olyan lány, akinek fantasztikus pasija van XD
Sonata90, szurkolok Neked, s szívből kívánom, hogy találd meg a Társadat!
Nekem ez néhány napja sikerült (ezelőtt nem volt még barátnőm), nem mellesleg én is ilyen fiú vagyok, amilyenről a kérdező ír.
Szóval nem lehetetlen, de azt nem lehet előre megjósolni, hogy mikor találnak egymásra az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!