Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok egy ilyen fiút? Túl sok elvárásaim vannak?
Idősebb vagyok nálad (1-2 évvel), s eddig csak kalandjaim voltak, vagy pedig olyan "kapcsolatok", amik megrekedtek a 3.-4. randinál. Egyszerűen nem találtam meg azt a lányt, akivel igazán önmagam lehetek, s mindig úgy éreztem, hogy bizonyítanom kell, így egy idő után már nem is voltam saját magam, hanem valamiféle szerepet játszottam. Ám minderre szükség volt, hogy most idáig eljussak: az szégyen, ha bármit is szégyellsz önmagadból.
Amúgy érdekesség, hogy mi nemcsak százalékilag egyezünk (74%), hanem nőideálban is (Rebecca Linares), sőt politikai hovatartozás terén is (Jobbik). :-)
Úgyhogy adj magadnak egy ötöst, s a sok-sok ismerkedés meghozza majd gyümölcsét; csak merj elég bátor lenni, hogy észrevedd!
Időnként már én is hozzád hasonlóan érzek. De nem adom fel, előbb-utóbb úgyis sikerem lesz, legalábbis bízom benne!
Rebecca pedig tényleg egy gyönyörűség :)
Sonata90-től egy kérdés:
Hova valósi vagy?
Sonata90-nek:
Kár. Sok sikert Neked és a kérdezőnek is :)
(előző voltam)
Miért kár? Talán túl messze vagyok? :)
Mindenesetre köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!