Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy megfelelő párt nincsenek nagy elvárásaim csak annyi hogy legyen őszinte velem?
Szerintem ne görcsölj rá annyira, hogy legyen valakid!
Akkor jön a leginkább, mikor nem is számítasz rá .. ;) :)
19/L
Én is hasonló cipőben jártam pár éve.
rengeteg visszajelzést kaptam, hogy jól nézek ki, nincs baj velem, de valahogy még is pofára ejtett minden lány.
azt hittem, majd akkor jobban fogom érezni magam, ha lesz valaki, egy darabig oké volt, de valahogy mindig kibukott a dolog, hogy utálom magam.
ez a dolog fordítva működik! Először szeresd, értékeld magad, hidd el, hogy egyedül is egész vagy, majd aztán jön egy társ ;)
Friss a csalódásod? Mert akkor érthető ez az önsajnálat, de ha nem, akkor engedd el. A Földön több, mint hét milliárd ember él, ennek nagyobb része nő, kikérem magam és a másik pár milliárd nő nevében az általánosítást. :)
Figyelj, tényleg, nem olyan rossz a világ azért (na jó, némely része), vedd úgy, hogy ezekből az esetekből tanultál, és vond le a következtetést magadnak, hogy mit csinálj Te másképpen legközelebb.
Úgy látom egy kicsit bele vagy süppedve a saját problémádba. Most vagy rossz lányokat vonzol be vagy rossz a hozzáállásod, esetleg mindkettő. Talán nem is a megfelelő helyeken ismerkedsz.
De amíg ezzel a hozzáállással kelsz fel minden reggel, hogy én úgysem kellek senkinek, meg engem csak kihasználnak, addig ne remélj sokat. Valahogy ezt kellene magadban rendezned az én meglátásom szerint, és észrevenni a világ naposabbik oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!