Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, még középiskolás. Eddig még nem volt barátom, azokat, akik akartak tőlem valamit mindig visszautasítottam. A helyzet az, hogy engem az intelligencia vonz. Azok a fiúk, akikkel jól érzem magam, akik állandóan hülyéskednek és buliznak egyáltalán nem olyanok, akiket magam mellett a páromként el tudnék képzelni. Viszonylag komoly vagyok, mindig is érettebb voltam a koromnál, épp ezért sosem indítottak be a velem egykorú fiúk. Egyre többet gondolok arra, hogy talán lejjebb kellene adnom az igényeimből, de egyszerűen elborzaszt a gondolat, hogy egy beképzelt, éretlen fiú "csaja" legyek. Szilárd, komoly kapcsolatra vágyom és nem néhány hétnyi szeretlek-imádlak-habcsókcukrom üzenetre a facebook-on.

Volt olyan barátom, akivel nagyon sok mindenben hasonlítottunk. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy én fiúban. Egyidősek ugyanazon hobbikkal, nézetekkel és érdeklődési körrel. Mégis mikor valahogy eljutottunk odáig, hogy ő többet szeretett volna, én pedig azonnal, határozottan és visszavonhatatlanul nemet mondtam. Nem olyasvalakit keresek, aki olyan mint én, hanem kicsit az ellentétem: két lábbal áll a földön, nem feltétlenül kedveli azokat a dolgokat, amiket én, komoly, határozott és céltudatos.

Úgy érzem, kialakítottam magamnak egy ideált, és valami olyasmit keresek, ami nem is létezik.

Kíváncsi vagyok, más hogy vélekedik erről. A barátaim mind furcsán néznek rám, mikor lefestem az ideálomat, hiszen ki ne akarna magának egy vicces, kissé lökött, de helyes, fiatal srácot?

2012. júl. 17. 02:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"A helyzet az, hogy engem az intelligencia vonz."

Itt megálltam az olvasással és egyből rávágtam a választ: Igen

2012. júl. 17. 02:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Túl nyálas vagy sajnos...
2012. júl. 17. 02:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek ám intelligens pasik, csak ők jól leplezik. Egyik szaktársam elég masszívan iszik és nagy partiarc, de olyan agya van, hogy sztem 10 éven belül feltalálja a hidegfúziót.

Annyit tudok mondani, hogy ne ítélj elsőre.

2012. júl. 17. 02:20
 4/19 anonim ***** válasza:
42%

Az utolsó sorokban tökéletesen leírtál engem, de sajnos én már foglalt vagyok és szerepet játszok egy szilárd, komoly kapcsolatban. c(:

Azt még hozzá tehetted volna azért, hogy jóképű, tökéletes az ágyban és rendkívül szerény is. De nem baj az, így is jó. Barátkozni, ismerkedni tudnék csak veled, kapcsolatot létesíteni nem.

Amint látod létezik, csak keresgéld tovább.

Viszont szerintem felesleges magad elé írnod, hogy ki számodra az ideális pasi. Amint betoppan az életedbe és jobban megismered úgy is rájössz, hogy "igen, ő az..." :)

Sok sikert a vadászathoz!

17/F

2012. júl. 17. 02:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne add lejjebb. Vannak még inteligens férfiak a világon, hidd el. Gondolom ha 18 éves vagy nemsokára talán mész egyetemre is (?), ott még nagyobb eséllyel találsz. Én is szeretnék már végre kifogni egy ilyen fiút, csak tudjam kivárni. :(
2012. júl. 17. 02:27
 6/19 anonim ***** válasza:

Minden túlzás nélkül mondhatom, bennem társadra találnál, ha: nem lennék 10 évvel idősebb. Mert ez eddig nagyon sokaknak jelentett már áthidalhatatlan problémát...

Egy társkereső oldalon lévő bemutatkozóm:

Hogy milyen vagyok? Alapvetően kedves, érdeklődő, bolondos, és néha még romantikus is. :-)

Elég hosszú ideje egyedül vagyok, és úgy érzem, most már jó lenne valakivel megosztani

a mindennapok örömét, netán bánatát, és ha úgy alakul, később megállapodni.

Szeretem a szabályozottságot és a rendet az életemben.

Ugyanakkor a spontán és örömteli pillanatokat tartom a legfontosabbnak!

Vannak ám hibáim is, amik közül talán az önfejűséget emelném ki. De remélem ez még az

elviselhető kategóriába esik. :-P

Szeretek: filmet-sorozatot nézni, zenét hallgatni (bár táncolni nem tudok rá),

néha-néha rajzolgatni, intarziát készíteni, fotózni, és még sütni/főzni...

Világ életemben érdekelt a csillagászat, a világűr, és minden ami vele kapcsolatos.

Remélem ez a kis bevezető meghozza a kedved ahhoz,

hogy később személyesen is megismerkedj velem!

Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és elolvastad!

2012. júl. 17. 02:49
 7/19 anonim ***** válasza:
6-os. ez a szöveg annyira szánalmas és unalmas,hogy ez most fájt kimondottan...
2012. júl. 17. 03:13
 8/19 anonim ***** válasza:

te intelligensnek vallod magad és azt akarod hogy a fiúd is olyan legyen de aztis akarod hogy az ellentéted legyen, meg a partyarcokkal érzed jól magad akik nem intelligensek wtf??

egyedül halsz meg sztem

2012. júl. 17. 03:43
 9/19 anonim ***** válasza:
mondjuk attól megnyugodhatsz hogy a csajok sose tudják mi kell nekik, nem ilyenek miatt leszel szerelmes.Ha az vagy nem érdekelnek ezek a részletek
2012. júl. 17. 03:44
 10/19 A kérdező kommentje:

hmmmm lássuk csak: először is köszönöm a gyors és normális reakciókat. Másodszor pedig mondok magamról néhány dolgot, hogy kicsit érthetőbb legyek. Rendkívül összetett és bonyolult személyiség vagyok. Bár ez mindenkire igaz. Általában véve az az otthon ülős fajta vagyok aki szinte sosem jár el, de néha jól esik beülni a barátaival egy sörözőbe. Rengeteget olvasok és persze tanulok, de nem azért, mert kell a jobb jegy, hanem mert érdekelnek a dolgok, mert tudni akarok. Nem vagyok antiszociális, de nem igénylem állandóan mások társaságát. És akkor a dolgok, amik elbizonytalanítanak: fél életemet Spanyolországban töltöm. Itt is vannak barátaim, nincs nap, hogy ne találkoznánk. Táncolok, bulizok, ismerkedek, nevetek - mert itt ez a szokás. És miközben itt van körülöttem rengeteg ember (rengeteg fiú, és megjegyzem a spanyolok tudnak udvarolni) egyszerre érzem magam felszabadultnak ugyanakkor zavaróan földhöz ragadtnak. Nem akarok olyan párt magam mellé, akinek mindent olyan könnyen vesz az életében, mint egy táncot az utcán.

Nah igen, kicsit megtévesztő ez a "legyen az ellentétem meg nem is" szöveg. Rengeteget élek gondolatban. Kisebb színtársulatoknak és színházaknak írok színdarabokat, és ez a legtöbbször azt jelenti, hogy a gondolataim nem a "valós életem" körül forognak. A legtöbbször úgy érzem, szükségem van valakire, aki kirángat az álmodozásból és azt mondja, "hagyd a dolgaidat máskorra". Aki a valóságban jár, aki eléri, hogy ne akarjak állandóan agyalni. Persze ez felfogható valami nyálas szövegnek (mint ahogyan az egyik előző kommentelő írta), nem fogom megcáfolni. Így vagyok összerakva.

Persze nem csak ennyiből áll az én "bonyolult személyem", de ez most nem is fontos igazán. És igen, szeretem a rock zenét. Meg a klasszikusat is. És számítógépen meg ebook-on olvasok XIX. századi angol irodalmat. Van olyan barátom, akivel olcsó sört iszunk egy padon ülve. Meg olyan is, akivel whiskyt egy dekoratív bárban. Semmi sem fekete vagy fehér. Én sem akarok senkire ráhúzni semmiféle első benyomást. Egyszerűen csak fogalmam sincs, hogy fogok-e párt találni magamnak. Komolyan még a viszonzatlan szerelmest is irigylem. Én nagyon-nagyon rég voltam szerelmes (már ha nevezhetjük annak egy kislány rajongását).

2012. júl. 17. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!