Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igénytelen vagyok nő létemre?
Rendszeresen tisztálkodom, szőrtelenítek, hajat mosok, ápolt vagyok. Enyhén sminkelek, parfümöt használok.
Viszont a ruháimmal nem lehet Dunát rekeszteni.
Nyár: 5 nadrág, 15 póló, 4 nyáriruha
Tél: 3 kabát, 8 nadrág, 5 felső, 3 kapucnis, 1 szoknya, 3 egyberuha
Valóban ciki, hogy fiatal nő létemre nincs gardróbszobám?
(megtehetném, mert jól keresek, de ritkán találok megfelő ruhákat)
22l
Ez nem olyan vészesen kevés, szerintem nem kell aggódnod, a srácokat nem nagyon érdekli általában, hogy hány ruhád van. Nekem meg rengeteg van, de csak kb ugyanennyit hordok, mint te, mert a többit nem szeretem. Sőt, nincs is ennyi nadrágom, meg egyberuhám :) Mondjuk pólóm több van, de nem sokkal.
20/L
Nem ciki, én ugyanilyen ruhatárral rendelkezem kb. Én pl utálok kifejezeten vásárolni, shoppingolni menni, ezért általában pl férjem lep megv alamivel, amiről tudja, hogy nekem biztosan tetszene.
Sosem voltam az a típus, aki nekivág és egy napot eltölt különféle boltokban és órákon át válogat pólókat, nadrágokat, kiegészítőket.
A kislányomnak viszont szeretek ruhákat vásárolni. Magamnak valamiért nem, vagy nagyon ritkán .. nagyon olyannak kell lenni a cuccnak, hogy első látásra szerelem és bemenjek, megvegyem.
30N
Miért lennél igénytelen? Szerintem nincs kevés ruhád, nekem nincs ennyi. Igaz, én férfi vagyok. :)
Egyébként tényleg nem lehet normális ruhákat találni, még férfiaknak sem. Pár éve például alig találtam nadrágot (!) magamnak, mert mindenből kilógott a s*ggem.
Nem vagy igénytelen. Valakinek ennyi ruha csak az álmaiban szerepel.
Nekem valamennyivel több van, de feleslegesen, mert nem használom az összeset.
szerintem vérciki , a srácokat nem az fogja érdekelni , hogy mi van rajtad szex közben ...na jó én gerjedek a csipkésre, de az más téma
23/F
Hát nekem van 4 pólóm, 2 univerzális nadrágom (értsd. télen-nyáron azt hordom), 4 hosszúujjúm meg 2 kardigánom. Szóval örülj, hogy van ennyi ruhád, másnak ennyi sincs :D
Persze a pólók meg a nadrágok azért néha cserére kerülnek, de ennyitől nekem sosem volt több. Ja, meg van egy ősz kabátom, meg egy téli. De mivel mindig tiszták és vasaltak, nem gondolnám hogy igénytelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!