Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen lennék, mert állítólag csinos nő létemre csak annyi az elvárásom, hogy okos, kedves, aranyos pasi legyen az illető?
Figyelt kérdés
Nem fontos, hogy gazdag legyen, meg izmos, meg helyes, lehet kövér is. Csak ami fontos nekem, hogy okos kedves aranyos legyen.
Tényleg többiek szerint szép csinos nő létemre sokkal jobb pasit érdemelnék?
2013. szept. 23. 19:31
1/19 anonim válasza:
okos, kedves és aranyostól kell jobb?
3/19 anonim válasza:
Férfiaknak lefordítva: várom a levelek tömkelegét, amíg a levélláda kapacitása bírja!
4/19 anonim válasza:
visszatetsző a kisasszony viselkedése
5/19 anonim válasza:
De jó :) És hány éves vagy? Ha szabad érdeklődni? Miért lennél igénytelen? Nem értem.
7/19 anonim válasza:
nem tudom elhiggyem e van kedved ismerkedni? amúgy a kérdésedre a válaszom nem
9/19 A kérdező kommentje:
25 vagyok
De félreértések végett randizgatok egy fiúval :)
2013. szept. 23. 19:34
10/19 anonim válasza:
azt hiszem megfelelek az elvárásaidnak. Írj !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!