Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a lányoknak? Kedves aranyos helyes pali vagyok állitolag. De valahogy nem jön össze semmi :D. Mi a szart csináljak? :D
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 20:57
1/19 anonim válasza:
Találd fel az időgépet, és öld meg Sztálint!
2/19 anonim válasza:
Mert :D túl sok :D idétlen :D smiley-t :D használsz.
4/19 anonim válasza:
:D szoktál fogat mosni?
van esetleg tipped, hogy mi lehet a gond?
korod?
5/19 anonim válasza:
The sunset limited for president.
6/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ennek sok oka lehet, nem kezdeményezel-től a van valami a fogaid között-ig szinte bármi. Vagy csak nem találtál még olyat, akivel tényleg összepasszoltok,
7/19 anonim válasza:
Javítok. Találd fel az időgépet, és lopd el az atombombát a jenkiktől, é lenne pár ötletem hova dobjuk....... és csináld vissza Trianont. És hozz nekem egy 30 évvel ezelőtti kojack nyalókat, a régi mindig jobb!
De mindenek előtt öld meg az ős Rothschild-ot
8/19 anonim válasza:
nem is idétlen:D a smiley :D használd :D bátran:D minden :D alkalommal :D hátnehogymáááááge*co
9/19 anonim válasza:
képet kérünk! ez az egyik. ha külsőre minden oké,faggatlak tovább.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!