Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mee990214 kérdése:
Van egy srác aki tetszik, mindig rá gondolok, de nem tudom, hogy ő mit érez. Lehet, hogy már kiszeretett belőlem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
3éve jártunk,és szakított velem,nagyon szomorú voltam és nem is beszéltem vele,köszönni se köszöntem. Egy idő után elfelejtettem. És akkor történt ,hogy bocsánatot kért,újra elkezdtünk beszélgetni,és a barátjának mondta ,hogy kérdezze meg tőlem mit érzek iránta. Azt mondtam,hogy már nem szeretem (pedig szerettem...) elmondta neki és már csak köszöntünk egymásnak. Pár hónapja mindig rá gondolok,és amikor vele vagyok semmi nem érdekel,csak ,hogy a közelében lehetek. Sajnos már nem tudom mit érez,nem tudok rajta kiigazodni. Van amikor rám mosolyog,leül mellém és beszélgetünk. És egy lánynak azt mondta ,hogy lefeküdne vele. Szóval már nem értem,segítsetek kérlek!2012. máj. 21. 14:51
1/6 anonim válasza:
Nem értem miért kell hazudni. Nem lenne egyszerűbb megmondani neki, hogy "Még mindig szeretlek te majom"?
2/6 anonim válasza:
Szerintem lépj tovább. Ha szeretsz valakit engedd el! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló : Tudom ...:( Igazad van,nem kellett volna hazudnom !!!!:(
2012. máj. 21. 15:17
4/6 A kérdező kommentje:
Nem merem elengedni,túlságosan szeretem !:(
2012. máj. 21. 15:18
5/6 anonim válasza:
Akkor csak mondd meg neki hogy szereted! Ha ő már kiszeretett belőled at biztos hogy nem fog jól esni de szerintem egy próbát megér.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi !:)) :/
2012. máj. 25. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!