Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszik, ha egy srác így tud táncolni, mint ők?
2012. máj. 5. 18:44
1/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy jól táncolnak és hogy ehhez tehetség kell. De nem a tánctudás a lényeg, egyébként tetszik.
2/3 anonim válasza:
Tetszene-e?Elájulnék ha látnék ilyen táncos pasit a közelembe:D de sajnos kevés van vagy egyáltalán nincs...:S
3/3 anonim válasza:
én csípem az ilyen srácokat, én is versenyszerűen hip-hopoltam évekig, csak én ott, abban a társaságban elég rossz emlékeket szedtem össze az ilyen srácokról (egyszerre két barátnője volt, és a két csaj tudott is egymásról, egyik verseny után lefeküdt egy táncos csajjal, a következő versenyen már nem is köszönt neki, stb... nem u.arról a srácról beszéltem, amúgy) de lehet, hogy ez csak az a banda volt. viszont velem és egy ilyen sráccal az lenne a baj, hogy én a tánc terén nagyon kritikus vagyok, mert mi jó eredményeket értünk el, de nem mondom el, mit, mert mindenki egy hülye dicsekvőnek tartana. szóval nagyon kritikusan nézném, és egy idő után az agyára mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!